Naomi Campbell szédítően festett a kifutón átlátszó ruhájában

2023. szeptember 06.
Naomi Campbell részt vett egy ruhamárka új kollekciójának megtervezésében, és ő maga is végigvonult a kifutón az egyik szuper szexi darabban.
Naomi Campbell

Naomi Campbell és a Pretty Little Thing nevű ruhamárka közös kollekciójának bemutatója zajlott le nemrég a New York-i divathéten. Az 53 évesen is kirobbanó formában lévő modell szintén végigvonult a kifutón az egyik kreációban, amely áttetszősége miatt csak még jobban kiemelte Naomi fantasztikus alakját. 

Naomi Campbell a Pretty Little Thing bemutatóján

Naomi Campbell a Pretty Little Thing bemutatóján

Nem csak Naomi Campbellt lehet látni az egykori nagy szupermodell-generáció tagjai közül mostanában is a kifutókon, hoztunk egy kis összeállítást a többiekről is!

Helena Christensen

Az 54 éves Helena Christensen is elő szokott fordulni bemutatókon és az Instagramon is nagyon aktív. A dán modellnek visszavonulása óta egy fia született Norman Reedus színésztől, akivel azóta elváltak útjaik. Az alábbi fotó a Michael Kors 2021-es bemutatóján készült a szupermodellről. 

Helena Christensen

Helena Christensen

Cindy Crawford

Cindy Crawford ritkábban vállal már modellmunkákat, leginkább gyermekei kapcsán lehet hallani róla. Nem meglepő módon a rá kísértetiesen hasonlító lánya, Kaia Gerber is a kifutók világában találta meg önmagát, és az egyik legfelkapottabb modell lett az új generáció tagjai közül.

Cindy Crawford az Off White bemutatóján Párizsban 2022-ben

Cindy Crawford az Off White bemutatóján Párizsban 2022-ben

Linda Evangelista

Linda Evangelista egy rosszul sikerült plasztikai beavatkozás után évekre eltűnt a nyilvánosság elől, mostanában kezd újra visszatérni a rivaldafénybe. Az egész divatvilág egy emberként drukkolt a visszatéréséért, úgy tűnik, nem hiába, alább a legfrissebb címlapfotója látható.

Christy Turlington

Turlingtont utoljára a Marc Jacobs bemutatóján láthattuk a kifutón. Visszavonulása óta komoly hangsúlyt fektet szervezete, az Every Mother Counts (Minden anya számít) működtetésére. A saját szülését követő komplikációk miatt kezdett el a témával foglalkozni, alapítványa célja, hogy minden várandós nő megfelelő ellátásban részesülhessen terhessége során.

Christy Turlington 2019-ben a Marc Jacobs bemutatón

Christy Turlington 2019-ben a Marc Jacobs bemutatón

Zárásnak pedig hoztunk egy friss Vogue címlapfotót, amelyen a nagy generáció tagjai ismét együtt szerepelnek.

Forrás: Instagram   Fotó: Getty Images