Katalin hercegné zseniálisan reagált a kisgyerek meghökkentő kérdésére

2023. szeptember 08.
Valószínűleg kevesen mernek udvariatlan kérdéseket feltenni Katalin hercegnének, de a gyerekek szerencsére még nem ismerik ezeket a szabályokat!
Ezeket a szigorú szabályokat kellett Katalin hercegnének követnie szülés közben

Katalin hercegné már sokszor bizonyította, hogy kifejezetten fontos számára a gyerekek jóllétének ügye, ahogyan az is többször egyértelművé vált, hogy nagyon jól kijön a legfiatalabb korosztály tagjaival. A walesi hercegné nemrégiben a londoni Young V&A gyerekmúzeumba látogatott el, ahol egy csapat gyerekkel együtt tesztelték a frissen felújított épületet. Az eseményről hivatalos Instagram-oldalukon is megosztottak néhány felvételt, melyeken látszik, hogy Katalin kedvesen elvegyül a gyerekek között és barátságos mosollyal beszélget velük:

Az esemény legszórakoztatóbb pillanata azonban kétségkívül az volt, mikor az egyik kíváncsi kisgyerek megkérdezte Katalin hercegnétől, hogy hány éves. Bár ezt a kérdést valószínűleg kevesen teszik fel neki, a hercegné nem sértődött meg, hanem nevetve felelt: „41 vagyok…de pszt, ne áruld el senkinek!”

A cuki válasszal persze nemcsak a gyerekek szívébe lopta be magát, de a netezőkébe is, akik megint megállapították, hogy Katalint nem véletlenül nevezik a „gyerekek hercegnőjének”.

Forrás: Marie Claire UK Fotó: Getty Images