Meghan Markle Katalin hercegné miatt nem fog soha visszatérni az Egyesült Királyságba

2023. szeptember 04.
A királyi életrajzíró, Andrew Morton szerint Meghan Markle soha nem fog visszatérni az Egyesült Királyságba. Mire alapozza állítását? A Katalin hercegnével kapcsolatos pukedlidilemmára.
Meghan Markle

Andrew Morton, az 1992-ben megjelent Diana könyv szerzője azt mondta, nem hiszi, hogy Meghan Markle-ék valaha is visszatérnének Nagy-Britanniába az Egyesült Államokból.

„Nincs esély arra, hogy Meghan Markle visszatérjen az Egyesült Királyságba a walesi hercegné előtt való pukedlizés miatt” – vetette fel a királyi életrajzíró.

A pukedlidilemma állhat Meghan Markle döntése mögött

Andrew Morton, aki segítségével írta Diana 1992-ben a Diana: Her True Story című könyvét, azt mondta, most már a saját életüket kell élniük Meghan Markle-éknek. A Sky News Sunday Morning With Trevor Phillips című műsorában beszélt Harry és Meghan élethelyzetéről és arról, vajon elképzelhető-e a visszatérésük az Egyesült Királyságba. „Mi, és Meghan Markle pukedlizni fog Kate Middleton előtt? Nem hinném. Ezt nem látom magam előtt. Megvan a saját életük Kaliforniában” – mondta.

A pukedlizés ősi hagyomány a brit királyi családnál, az, hogy ki ki előtt hajol meg üdvözlésnél, a királyi család rangsorán múlik, éppen ezért Meghan Markle-nek ezentúl pukedliznie kéne Katalin hercegné előtt. 

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images