Kiderült: ezért nem viseli Meghan Markle a jegygyűrűjét

2023. szeptember 14.
Az elmúlt időszakban többször is lehetett látni Meghan Markle-t eljegyzési gyűrűje nélkül, amit sokan a Harry herceggel közös házasságuk válságaként értelmeztek.
Kiderült mit csinált Meghan Markle a koronázás helyett

Meghan Markle még 2017-ben kapta Harry hercegtől a látványos (és meglehetősen drága, 156.000 fontot érő) eljegyzési gyűrűjét, amit sokáig rendületlenül viselt, egy ideje azonban többször is az ikonikus darab nélkül lehetett látni őt. A gyűrű hiányát sokan a páros közötti válság jeleként értelmezték, és azt kezdték rebesgetni, hogy végéhez közeledhet Meghan Markle és Harry herceg házassága.

A hercegné most ismét a gyűrű nélkül jelent meg a düsseldorfi Invictus játékokon, ahol férjével együtt drukkoltak az amerikai csapatnak. Bár az eljegyzési gyűrű nem csillogott Meghan Markle ujján, férjével kéz a kézben, megingathatatlan egységként mutatkoztak a közönség előtt.

A Mirror párkapcsolati szakértője épp ezért úgy véli, semmit nem jelent a gesztus, ami mögött két egészen praktikus ok is húzódhat. Egyrészt elképzelhető, hogy Meghan Markle gyémántgyűrűjét még javítják, de az is teljesen logikus, ha a hercegné nem szeretne ilyen érzékeny és drága ékszerben mutatkozni a hétköznapokon – ezt támaszthatja alá az is, hogy a közelmúltban inkább egyszerűbb, kevésbé fényűző kiegészítőkre váltott.

Hiába szeretnék tehát annyian, ha a szakadár nemesi páros házassága véget érne, úgy tűnik, még mindig dúl a szerelem Meghan Markle és Harry herceg között.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images