Harry herceg aggasztó jeleket mutat a testbeszéd-szakértő szerint

2023. szeptember 07.
Míg Meghan Markle látszólag remekül érezte magát Beyoncé koncertjén, Harry meglehetősen furcsán viselkedett. Egy testbeszéd-szakértő alaposan kielemezte a herceget.
Harry herceg meglepő szavakat suttogott a koronázás alatt

Beyoncé Renaissance turnéjának Los Angeles-i állomásán Meghan Markle és Harry herceg is elment megnézni a fergeteges show-t, de úgy tűnik, nem élvezték egyformán az estét. Míg Meghan Markle lelkes rajongóként bulizott, a legtöbb hírportál a képek láttán úgy értékelte, hogy Harry herceg „nyomorúságosan” érezte magát.

Judi James, testbeszédszakértő és a királyi család ismerője valamivel árnyaltabbnak látja a helyzetet. Ő a Mirrornak nyilatkozva azt mondta, hogy Harry herceg látszólag „két szélsőséges állapot” között csapongva töltötte az estét. Azt James is elismeri, hogy a herceg néha a semmibe réved, úgy tűnik, mintha nehéz dilemmákon rágódna: gyakran előfordul, hogy kezeit zsebre dugja, és a táncoló tömegben is mereven áll, vagy gondterhelten néz körbe, stresszesnek tűnik. De a szakértő azt is hozzáteszi, hogy Meghannal való interakciói közben kifejezetten jókedvűnek tűnik: ilyenkor mosolyog, szeretettel átöleli partnerét, sőt, egy ponton még egy közös szelfit is készítenek – talán épp a gyerekeknek.

A testbeszédelemző úgy látja, Harry herceg próbál mosolyt erőltetni magára, jól érezni magát feleségével a randiestéjükön, de a mosolya mindig gyorsan leolvad az arcáról, amikor Meghan elfordul tőle. A herceget egyértelműen nyomasztja valami, úgy tűnik, mint akit hatalmába kerített a szorongás, ami egyébként összhangban van Harry személyiségével, hiszen korábban is lehetett rajta látni, hogy szorong bizonyos események előtt, és már ő maga is beismerte, hogy izgulni szokott ilyenkor.

Hogy mi lehet a csapongó viselkedés mögött, pontosan nem tudni, de a régóta mérgesedő családi konfliktusból kiindulva nem nehéz elképzelni, hogy a szülőhazájába való látogatás miatt volt ennyire gondterhelt – Harry herceg épp ma utazott vissza az Egyesült Királyságba egy jótékonysági esemény miatt.

Forrás: Marie Claire UK Fotó: Getty Images