Meghan Markle apja kitálalt: kegyetlennek nevezte saját lányát

2023. szeptember 19.
Meghan Markle édesapja, Thomas Markle már korábban is mondott durva dolgokat lányáról, most azonban egy érzelmes interjúban talán minden eddiginél élesebben fogalmazott.
Kiderült mit csinált Meghan Markle a koronázás helyett

Meghan Markle apja, Thomas Markle újra robbantotta a botrányt. A férfi már korábban is kitálalt a brit sajtónak – ahogyan Meghan és Harry részletesen is beszámolt róla netflixes dokusorozatában – most azonban talán még a korábbiaknál is élesebben fogalmazott egy friss interjúban. 

Thomas Markle a Good Morning Britain hétfői műsorában beszélt arról, mennyire felzaklatja, hogy Meghan Markle nem engedi neki, hogy meglátogassa az unokáit. „Borzasztóan kegyetlen dolog megtagadni egy nagyszülőtől, hogy láthassa az unokáit…” – mondta az érzelmes beszélgetésben.

Meghan Markle és édesapja akkor hidegültek el egymástól, amikor kiderült, hogy a férfi megrendezett paparazzifotókat adott el a sajtónak Meghan és Harry 2018-as esküvője előtt. Később Thomas Markle azt mondta erről, nem érzi úgy, hogy bármi rosszat csinált volna.

Friss (és állítása szerint utolsó) interjújában azt is elmondta, „Kaliforniában akár perelhetne is” azért, hogy lássa a négyéves Archie-t és a kétéves Lilibetet, de ezt nem fogja megtenni. Hozzátette, nem érzi magát semmiben sem bűnösnek, a helyzet áldozatának tartja magát, lánya kapcsán pedig elmondta, „nincs mentség rá”, hogy így bánjon valaki egy apával és nagypapával.

Végül keményen kritizálta lányát, aki már jó pár éve botrányok kereszttüzében él Harry herceggel együtt:

„Meghan velem élt hatodikos korától egészen gimnáziumig, és akkor még egészen más milyen volt” – mondta a szakadár királyi páros körüli drámára utalva. „Egyáltalán nem látszott akkor, milyen nő lesz majd belőle. Teljesen le vagyok sokkolva. Én nem így ismertem meg a lányom.”

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images