Elhunyt Meghan Markle egykori partnere – mindössze 44 éves volt

2023. szeptember 18.
Billy Miller, aki Meghan Markle mellett szerepelt a Briliáns elmék című sorozatban, néhány nappal 44. születésnapja előtt hunyt el.
Billy Miller

Billy Miller nevét a General Hospital és a Briliáns elmék című sorozatokból ismerhetjük. Halála előtt bipoláris zavarban szenvedett.

A színész, aki Marcus Spectert alakította a jogi drámában, pénteken halt meg, néhány nappal a 44. születésnapja előtt – írja a The Mirror. Billy halálának okát még nem erősítették meg, de menedzsere elárulta, hogy bipoláris zavarral élt együtt.

Súlyos mentális betegséggel küzdött

A lappal megosztott nyilatkozatban menedzsmentje a következőket írja: „Billy Miller Emmy-díjas színész 2023. szeptember 15-én hunyt el a texasi Austinban. A színész betegségével, bipoláris zavarral küzdött halála előtt. 43 éves volt.”

Billy menedzsere hozzátette: „Sok barátot és kollégát hagy maga után, akiknek hiányozni fog barátságos személyisége, nagylelkűsége és őszinte kedvessége.” Billy emlékére többen is kifejezték tiszteletüket, többek között Aaron Korsh, a Briliáns elmék egyik írója is.

Billy Miller Meghan Markle kollégája volt

Meghan, aki Rachel Zane-t alakította a Briliáns elmék című sorozatban, még nem beszélt Billy haláláról. Sussex hercegnője a Briliáns elmék öt epizódjában is együtt dolgozott Billyvel. A rajongókat lesújtotta a halálhír, egyikőjük ezt írta: „végtelen szomorú vagyok, mióta tudomást szereztem Billy Miller haláláról, szerettem őt nézni”. Nyugodjon békében!

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images