Emma Watson észbontó szatén miniruhában vonult

2023. szeptember 22.
A 33 éves Emma Watson a Milan Fashion Week sztároktól hemzsegő Prada-vacsoráján vett részt – méghozzá nem akármilyen szettben!

A Harry Potter sztárja köztudottan nagy divatrajongó, aki nem riad vissza még az egészen extrém lookoktól sem, most azonban kifejezetten egy klasszikusan elegáns, szexi szettben jelent meg Emma Watson. A színésznő a Milan Fashion Week keretében megrendezett Prada-vacsorán olyan sztárokhoz csatlakozott, mint Scarlett Johansson vagy Charli D’Amelio, de dögös választásával mégis ő került a figyelem középpontjába.

Emma Watson egy szatén mini overallt választott, ami nemcsak dögös lábait mutatta meg, de sokat sejtető V-kivágásával még izgalmasabbá tette a színésznő sziluettjét. Az ezüst ruhát egy letisztult, krémszínű magas sarkúval és egy fehér kistáskával egészítette ki, a szupernőies lookhoz pedig egyszerű, kiengedett frizurát viselt. A gyönyörű szettet ITT lehet megnézni.

Szerintünk vitán felül áll, hogy a 33 éves Emma Watson csak úgy ragyogott az estén – ez talán nem is annyira meglepő, miután idén áprilisban hosszasabb online detox után bejelentette, hogy „szárnyal és nagyszerűen érzi magát a bőrében”.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images