Emma Watson Tom Feltonról: Nehéz megmagyarázni a kapcsolatunk természetét

2022. október 20.
A Draco Malfoyt alakító Tom Felton nemrégiben memoárjában beszélt Emma Watson iránti szerelméről, most pedig a színésznő is reagált szavaira.

A Harry Potter-rajongók már hosszú évek óta szeretnék együtt látni Tom Feltont és Emma Watsont, akik köztudottan közel állnak egymáshoz. Bár az évek során nagyon szoros barátság szövődött közöttük, a színészek mindeddig tagadták, hogy bármi komoly dolog történt volna közöttük – bár Emma egyszer bevallotta, hogy tinédzserként szerelmes volt Tomba.

Emma-Watson-Tom-Felton-szerelem-kapcsolat-baratsag

Tom Felton nemrégiben memoárjában vallott arról, hogy mindig is szerette Watsont, és most a Hermionét megformáló színésznő is megszólalt az ügyben. „Tomhoz hasonlóan nekem is nehezemre esik megmagyarázni a kapcsolatunk természetét – írta a színésznő. – Több mint húsz éve szeretjük egymást egy nagyon különleges módon, és már nem is tudom, hogyan mondták, hogy biztosak benne, hogy részegen legalább egyszer csókolóztunk.”

De vajon tényleg történt ilyesmi? Emma Watson így folytatta: „De a mi kapcsolatunk sokkal több ennél. Ami köztünk van, az a szeretet egyik legtisztább formája, amit csak el lehet képzelni. Lelki társak vagyunk, akik mindig ott vannak egymásnak. És tudom, hogy ez mindig így is marad.”

A két színész a Potter-franchise 2011-es lezárása után is közeli barátja maradt egymásnak, és a mai napig gyakran osztanak meg közös fényképeket is, amiből az látszik, hogy sok időt töltenek együtt: együtt utaztak Dél-Afrikába, gördeszkáztak Los Angelesben, sőt Emma Watson még gitárleckéket is vett Tomtól.

Forrás: EOnline Fotó: Getty Images

Olvass tovább!