Gisele Bündchen olyan izmos lett, hogy az szinte már félelmetes

2023. szeptember 12.
A 43 éves szupermodell már régóta rendszeresen sportol, ennek pedig meg is van az – elég látványos – eredménye: nemrégiben olyan izmos karokat villantott, hogy még biztonsági őrnek is elmehetne!
Gisele Bündchen ritkán látott ikertestvérével pózolt a vörös szőnyegen, csodásan festettek

Nem kétséges, hogy Gisele Bündchen mindig is bomba formában volt, a 43 éves Victoria’s Secret modell azonban most kifejezetten izmosra dolgozta ki alakját! Tom Brady exét nemrégiben egy Miamiban található edzőterem környékén kapták lencsevégre, amint fehér trikóban és fekete biciklisnadrágban távozik az edzésről. Gisele Bündchennek nemcsak a bicepsze dagadt látványosan, de a combjai is elképesztően erősnek tűnnek – nem túlzás azt mondani, hogy igazi vagány Lara Croftként sétált kocsijához! Az elképesztő képeket ITT lehet megnézni.

A brazil származású szupermodell állítólag Joaquim Valente izzasztó jiu-jitsu edzéseinek köszönheti kirobbanóan egészségesnek tűnő és izmos testét – a Tom Bradyvel való válása után közvetlenül egyébként hírbe is hozták az edzővel (akivel még egy közös egzotikus nyaralásra is elment), de azóta Gisele Bündchen maga is cáfolta, hogy a szakmai kapcsolaton túl lenne köztük valami.

Annyi biztos, hogy Gisele Bündchen keményen megdolgozik a nagyszerű formájáért – nemrégiben például megmutatta, mennyire élvezi a biciklizést, és persze azt is, hogy még a 40-en túl is fantasztikusan áll neki a forrónadrág!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images