Vilmos és Katalin forradalmi lépése felforgatja a palota merev hierarchiáját

2023. szeptember 18.
A hercegi pár lépése drasztikus hierarchikus változást idézhet elő a cégen belül.
A testbeszéd-szakértő leplezte le Katalin hercegné Vilmos iránt érzett dühét

Több hírügynökség is megerősítette az információt, miszerint a walesi herceg és hercegné egy egészen forradalmi lépésre szánta el magát: azt tervezik, hogy felfogadnak egy saját CEO-t, azaz vezérigazgatót, aki a palotán belüli minden ügyükkel foglalkozna. A Tatler szerint ez a lépés drasztikus személyzeti átrendeződéssel jár majd a cégen (a brit királyi család megnevezése belsős körökben) belül, ami egyben hierarchikus változásokat is sejtet a Kensington-palotában.

Az új CEO közvetlenül a hercegi párnak fog jelenteni, nem pedig „a királyi családot körülvevő magántitkárok csapatának”, és a feladatkörébe fog tartozni Vilmos és Katalin 60 alkalmazottjának irányítása a királyi palotában – írja a Tatler. A palota állítólag az Odgers Berndtson toborzócéget bízta meg a magasan képzett jelölt felkutatásával. Az új CEO további feladata lesz, hogy szoros kapcsolatot tartson Vilmos és Katalin jótékonysági szervezeteinek vezetőivel, emellett stratégiai kapcsolódási pontot fog biztosítani, hogy Vilmos és Katalin prioritásait összehangolja Károly király és Kamilla királyné prioritásaival.

Egy belsős forrás úgy nyilatkozott Katalin és Vilmos lépéséről, hogy a hercegi pár „megdönti azt a hagyományos, hierarchikus struktúrát, amelyben a személyzetnek a magántitkároknak kellett felelniük. Vajon a királynak és a királynének is követnie kell majd azt a példát?”

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images