Katalin lelepleződött: a hercegné késő esti telefonhívásokat folytat Vilmos háta mögött

2023. augusztus 13.
Kiderült, hogy a hercegné igenis tartja a kapcsolatot elhidegült sógorával, Harryvel, miközben a férje, Vilmos nem áll készen a békülésre.
katalin-hercegne-tokeletes-oszi-ruha

Hogy vajon van-e remény a békülésre Vilmos herceg és Harry herceg között? Ha a walesi hercegnén múlik, akkor igen! A Daily Express beszámolója szerint, bár Vilmos világossá tette, hogy még nem áll készen arra, hogy beszéljen Harryvel, Katalin „késő esti telefonhívásokat” folytat sógorával, hogy megpróbálja helyrehozni a dolgokat. 

„A Buckingham-palotán belül Katalin az fő mozgatórugója a Harryvel való kibékülésnek” – nyilatkozta a forrás. „Kate felvette a kapcsolatot Harryvel, hogy elmondja neki, hogy tartson ki és ne aggódjon túlságosan az átmeneti nehézségek miatt. Harry kapcsolata Katalinnal megmaradt, és Harrynek borzasztó sokat jelent, hogy továbbra is támogatja, különösen az ilyen nehéz időkben, amikor a dolgok rosszra fordulnak. Katalin nagyon sajnálja a sógorát. Nagyon nehéz végignézni, ami történik vele, és ez nagyon megviseli a szívét” – tette hozzá.

Ugyanez a forrás ezzel szemben azt mondta, hogy Vilmos „nagyon világossá tette, hogy még nem áll készen arra, hogy leüljön Harryvel”.

Fotó: Getty Images Forrás: marieclaire.com