Velencei filmfesztivál: Penélope Cruz ellopta a show-t a vörös szőnyegen

2021. szeptember 03.
Bár a legnagyobb hírességeknek 2020-ban le kellett mondaniuk a vörös szőnyegről, 2021-ben bepótolják a kihagyást. A Dolce & Gabbana show után a velencei filmfesztiválon csillogtak a celebek.

A szeptember 1–11. között zajló velencei filmfesztivált, ahol ötvenkilenc ország filmjét vetítik le, Pedro Almodóvar Madres paralelas című filmje nyitotta meg, amiben a főszerepet ezúttal is Penélope Cruzra osztotta. A megnyitót ennek örömére a 47 éves színésznő sem hagyta ki, aki napközben hófehér, klasszikus Chanelben mutatkozott, később pedig fekete-fehér estélyiben és fülig érő mosollyal nyitotta meg az eseménysorozatot.

A vörös szőnyegen vele együtt vonult a Dolce & Gabbana divatbemutatón esőben táncoló Helen Mirren, Diana hercegné két unokahúga is, akik mindketten testhezálló dizájnerruhákban jelentek meg az eseményen.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

6 fotó megtekintése

A fesztiválon bemutatott filmek listáján szerepel többek között a Spencer című film, amiben Kristen Stewart alakítja Diana hercegnét; Ridley Scott középkori drámája, a The Last Duel, amiben Matt Damon, Ben Affleck és Adam Driver szerepelnek; illetve Maggie Gyllenhaal The Lost Daughter című filmje is.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!