Minden idők legszexibb filmjei, amik jobban működnek, mint a pornó

2023. január 16.
Olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amikben a forró jelenetek sokkal jobban tűzbe hoznak majd, mint egy béna pornófilm! Tökéletes választás egy izgalmas randiestre, vagy akár magányos örömökhöz is!

Ghost

Tragikus szerelem, amit a síron túl is fűt a szexualitás! Sam Wheat (Patrick Swayze) és Molly Jensen (Demi Moore) lángoló szerelme korai véget ér, mikor Samet megöli partnere, de még a halál sem állhat közéjük, hiszen a férfi szellemként tér vissza a nő életébe. A szexi agyagozós jelenet a filmtörténelem egyik legikonikusabb erotikus képsora lett!

Duck Butter

A legtöbb pár éveket vár rá, hogy összeházasodjanak, csak azért, hogy utána rögtön egy évvel el is váljanak… De mi lenne, ha csak 24 óránk lenne eldönteni, hogy akarunk-e a másik emberrel lenni? Ez a Duck Butter alapkérdése, ami egy őszinte, vicces, mégis szexi indie film két lány (Alia Shawkat és Laia Costa) alakuló szerelméről.

Dirty Dancing

Patrick Swayze újra felkerült a listára, egy újabb megérdemelt tétellel! A Dirty Dancing több generációnak is megtanította, hogy egy igazán forró tánc még a szexnél is élvezetesebb lehet, és hogy Bébit senki nem ültetheti a sarokba! Dögös mozdulatok, dögös testek, mi kell még?

Álmodozók

Bertolucci ikonikus filmjében a diáklázadásoktól fűtött 1968-as év Párizsában járunk, ahol a párizsi ikrek meginvitálják magukhoz Matthew-t, és egy sodró, intellektuálisan és erotikusan is felvillanyozó szexuális kalandba keverednek vele. Az Álmodozók filmművészetileg is értékes műalkotás, de zsigeri vágyainkat is megérinti.

Szólíts a neveden!

Bár Armie Hammer alakja azóta eléggé kompromittálódott, Timothée Chalamet csak még szexibb lett André Acimen nagy sikerű könyvének filmes adaptációja után. A coming of age történetben az identitáskeresés és az első szerelem szövődése áll a középpontban, festői környezetbe helyezve. És persze mi lehetne szexibb, mint az ikonikus barackos jelenet!

Közelebb (Closer)

Közelebb igazi klasszikus, amiben a romantikus érzelmeknél jóval hangsúlyosabb szerepet kapnak a mindent elsöprő szexuális vágyak. Jude Law, Natalie Portman, Julia Robert és Clive Owen bonyolultan kavarodó szerelemi négyszögében kiemelt fontosságot kap a testiség, szinte az egész szerelem érzését a vágyra redukálja. És persze ennyi gyönyörű embert egy rakáson látni kizárólag szexi lehet.

Vicky, Cristina, Barcelona

Ki ne fantáziált volna egy dögös idegenről, aki a nyaraláson nemcsak a legizgalmasabb látványosságokat, de a szexuális élvezetek újabb dimenzióját is megmutatja neki? Rebecca Hall és Scarlett Johansson, azaz Vicky és Cristina egy barcelonai nyaralás alkalmával találkoznak a szexi festőművésszel (Javier Bardem), aki elcsábítja a barátnőket egy fülledt hétvégére. A helyzet még izgalmasabbá válik, mikor feltűnik a tüzes ex, Penélope Cruz is.

A szobalány

Park Chan-wook erotikus thrillerében egy pénzéhes szélhámos felbérel egy fiatal zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét. A csavaros történetben a két gyönyörű nő erotikus fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevői végül nehéz döntésekre kényszerülnek.

Spring Breakers

Harmonie Korine kliphangulatú mozijából tökéletesen átérezhetővé válik a fiatalok gondtalan szexualitása. A tavaszi szünetet drogokkal, szexszel és őrült bulikkal ünneplő fiatal lányok (Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson és Rachel Korine) teljesen kiüresítik a saját testüket, kizárólag az öröm szolgálatába állítva használják azt, élvezve a fiatalságuk nyújtotta szépséget és szabadságot. Tökéletes lehetőség egy kis szexi nosztalgiázáshoz!

Fekete hattyú

Bár alapvetően drámai film, a Fekete hattyúnak központi kérdése a szexualitás, egészen pontosan a szexuális vágyak elfojtása. Natalie Portman karaktere végletekig fegyelmezett balett-táncosként él uralkodó anyja mellett, folyamatosan küszködve valódi identitásával és szexualitásával. A fekete hattyú szerepe lehetőséget ad neki, hogy felszabadítsa „sötét énjét”, ez pedig az élvezetek és a dekadens szex felfedezését is magával hozza.

Newness

Martin (Nicholas Hoult) és Gabi (Laia Costa) csak gyors szexet keresnek, mikor egymásra találnak egy randizós applikáción keresztül. Az egyéjszakás kalandból azonban valódi érzelmekkel teli kapcsolat lesz, amiben először megélik a kapcsolat kezdetén lángoló szerelem elsöprő szexualitását. Ám idővel a kapcsolat ellaposodik, a páros pedig úgy dönt, hogy új szereplők bevonásával próbálja meg feléleszteni a lángot. Még az is lehet, hogy a filmtől nekünk is megjön a kedvünk egy kalandhoz!

Love

Gaspar Noé filmje egy valóságos elnyújtott orgazmus! A Párizsban élő amerikai Murphy (Karl Glusman) forró erotikus kapcsolatba kerül Electrával, majd csinos új szomszédukat is meginvitálják a kapcsolatba, ami azonban mindent fenekestül felforgat. Noé filmjét nem véletlenül bélyegezték szoft pornónak, bővelkedik expliciten erotikus, pornográf képekben.

Karambol

Ballard ikonikus regényének adaptációjában a karambolok váltanak ki szexuális izgalmat az egyébként életunt fiatalokból. Az 1996-os filmet fűti a bizarr erotika, és az is kiderül, hogy a fájdalom és az élvezet gyakran nagyon is közel állnak egymáshoz.