Sarolta hercegnő kiköpött Diana lesz tini korára a mesterséges intelligencia szerint

2023. október 06.
Sarolta hercegnő csodálatosan szép tini lesz a számítógép szerint!
Sarolta hercegnő örökölheti Diana egyik legikonikusabb emlékét

Sarolta hercegnő, Vilmos és Katalin egyetlen lánya lázban tartja a világot. Sokunk gyerekkorának meghatározó élménye hercegnőkről szóló mesék hallgatása, olvasása, nézése, így nem véletlen, hogy az embereket magával ragadja az a jelenség, hogy egy valódi hercegnő felnövését és életét követhetik végig. Páran elgondolkodtak, hogy fog majd kinézni a már most angyali szépségű Sarolta idősebb korában, és a mesterséges intelligencia segítségével létre is hoztak néhány képet, amelyek sejtetik, hogy milyen lesz majd a serdülő hercegnő. A képeket egy TikTok-oldalon készítették.

A mesterséges intelligencia szerint így fog kinézni Sarolta hercegnő

A mesterséges intelligencia szerint így fog kinézni Sarolta hercegnő

@60secondhistories_ What Princess Charlotre will look like according to AI #60secondhistories #foryoupage❤️❤️ #fyp #fypシ #foryou #uk #historytok #royalfamily #princess #monarch #letstimetravel ♬ Fairytale (From "Shrek") - Geek Music

A rajongók szerint Sarolta már most édesapja, Vilmos kiköpött mása, aki pedig – nem meglepő módon – gyermekkorától kezdve nagyon hasonlít édesanyjára, az egykori Diana hercegnőre, így a kör bezárult. Többeket nagyon meghatott a hasonlóság a kis hercegnő és nagymamája között, így nem kizárt, hogy Saroltát is hasonló rajongói kultusz fogja majd övezni, mint Dianát.

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images