Előkerült Schwarzenegger balkézről született fiának anyja

2023. október 06.
Arnold Schwarzenegger egykori bejárónőjét, Mildred Baenát nem sokkal azután kapták le a fotósok, hogy a színész nyilatkozott a viszonyukról.
Így alakult a 75 éves Arnold Schwarzenegger viszonya a házvezetőnőtől született fiával

Arnold Schwarzenegger és családja élete akkor állt a feje tetejére, amikor 2011-ben kiderült, hogy a színésznek évek óta tartó viszonya van bejárónőjükkel, Mildred Baenával, sőt, a nő akkor 14 éves fiának is ő az apja. A színész új könyvét promózva adott egy interjút a People magazinnak, amiben a volt feleségével való viszonyát firtató kérdésre azt mondta,  hogy „jó a viszonyunk, soha nem volt köztünk probléma, nem veszekedtünk. Azt a dolgot én toltam el (a f-ckup kifejezést használta), emlékszik?”, utalva arra, hogy a felesége a viszony és a házasságon kívül született fiú, Joseph Baena miatt adta be a válópert. Az interjú óta először kapták lencsevégre az egykori szeretőt, Mildredet, akit ránézésre nem hatott meg, hogy egy hibának nevezték őt, és tulajdonképpen a fiát is. A szeretőt ITT tudod megnézni. 

A következő összeállításunkban kiderül, hogy mi vezetett ehhez a viszonyhoz és mi történt a szereplőkkel a botrány kirobbanása óta.

Schwarzenegger és a nők

Az osztrák színész mindig is rajongott a nőkért, nyilvánvaló volt ez a barátnői számára is. Tulajdonképpen feleségével, Maria Shriverrel való ismerkedése alatt is volt barátnője, akivel megegyeztek abban, hogy nyitott kapcsolatban élnek. Ahogy aztán Arnold kapcsolata egyre szorosabb lett a Kennedy család rokonával, Mariával, a barátnő ultimátumot adott, és a színész Mariát választotta, 1986-ban házasodtak össze. 

Maria és Arnold esküvőjük napján

Maria és Arnold esküvőjük napján

A család 

A színésznek és feleségének négy közös gyermeke született, Katherine 1989-ben, Christina 1991-ben, Patrick 1993-ban és Christopher 1997-ben. Schwarzenegger és újságíró felesége békében nevelgették gyermekeiket, miközben Mildred Baena vezette a háztartásukat, aztán robbant a bomba.

A színész legkisebb fia majdnem egy napon született a szerelemgyerekkel

A színész legkisebb fia majdnem egy napon született a szerelemgyerekkel

A szerelemgyerek

Egy idő után a sajtó figyelme elkezdett a házaspár bejárónőjére terelődni, és Arnold feleségének is egyre gyanúsabb lett, hogy a bejárónő kisfia mennyire hasonlít az ő férjére. Nem sokkal később Mildred bevallotta Mariának, hogy a kis Joseph Arnold fia, az asszony pedig nagyjából rögtön beadta a válókeresetet. A lenti képen Mildred Baena látható.

Mi a helyzet azóta?

Maria hamar lépett, és elvált Arnoldtól 2011-ben, így mindenkinek volt lehetősége minél előbb elkezdeni feldolgozni a helyzetet. A férfi megértette felesége döntését, akivel abban állapodtak meg, hogy gyerekeik kedvéért normálisan kezelik a helyzetet, és a lehetőségekhez képest összetartanak. Ha nem tudnánk, hogy már nincsenek együtt, továbbra is boldog családnak hihetnénk őket az ünnepeken, összejöveteleken készült fotóik alapján. Mindkét fél továbblépett, a gyerekeik felnőttek, egyik lányuk, Catherine például Chris Pratt felesége lett, két gyerekük van, egyik fiuk, Patrick pedig szintén színészként szeretne érvényesülni. 

A színész ötödik gyermeke, a bejárónőtől született – pár nap különbséggel Maria és Arnold negyedik gyermekéhez képest – Joseph szintén testépítő lett. Bár Schwarzeneggernek jó a viszonya vele, a színész másik négy gyermeke továbbra is kiközösíti őt, pedig ő aztán végképp nem tehet a születését övező botrányokról. A lenti képen Joseph látható.

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images