Arnold Schwarzenegger balkézről született fia olyan izmos, mint annak idején apja volt

2023. július 30.
Joseph Baena le sem tagadhatná, hogy Arnold Schwarzenegger az édesapja. A fiú megszólalásig hasonlít a színészre, ráadásul lassan olyan izmos lesz, mint annak idején Schwarzenegger volt.
Így alakult a 75 éves Arnold Schwarzenegger viszonya a házvezetőnőtől született fiával

Joseph Baena rendszeresen posztol az Instagram-oldalára képeket az edzésprogramjairól, és az izomépítése eredményéről – így tett a minap is, amikor több pózolós fotót is közzétett a követői legnagyobb örömére.

A 76 éves Arnold Schwarzenegger fia ismét a világhírű Venice Beach-i Gold’s Gymben edzett, ott, ahol annak idején az apja is rendszeresen megfordult. A 25 éves Joseph több olyan klasszikus pózban is megmutatta izmos testét, amelyeket apja segített híressé tenni, amikor az 1960-a évek végén és a ’70-es évek elején Mr. Universe és Mr. Olympia bajnok volt.

Bár Schwarzeneggernek nagyon jó a kapcsolata a házasságon kívül született fiával, a családja többi tagja a mai napig nem fogadta el Josephet. „Schwarzenegger és fia nagyon közel állnak egymáshoz” – nyilatkozta korábban egy családhoz közelálló informátor, majd hozzátette: – De, hogy őszinte legyek, a többi gyerek nem szereti Joe-t. Kár érte, mert nagyon jó gyerek, és Arnold mindig is úgy bánt vele, mint a többi gyerekével. De valamilyen oknál fogva a többiek rajta vezetik le az apjuk félrelépése miatt érzett dühüket.”

Arnold Schwarzenegger és volt felesége, Maria Shriver 1986-ban házasodtak össze, és a kapcsolatukból négy közös gyerek született. 25 éve voltak házasok, amikor 2011-ben kirobbant a botrány és kiderült, hogy a színésznek született egy házasságon kívüli fia a család bejárónőjétől, Mildred Patricia „Patty” Baenától. A színész és a házvezetőnő viszonya 14 éven át tartott, és az asszony pont akkor lett terhes, amikor a színész felesége, Maria Shriver a negyedik gyerekét, Christophert várta, a két baba pedig pár hét különbséggel született meg. 2011-ben, a botrány kirobbanása után Maria Shriver azonnal beadta a válást.

Fotó: Getty Images