Ezért közösíti ki Arnold Schwarzenegger balkézről született fiát a családja

2023. június 22.
A család a színész eltitkolt fiát kiáltotta ki bűnbaknak a sztár titkos viszonya után.
Ezért közösíti ki Arnold Schwarzenegger balkézről született fiát a családja

Arnold Schwarzeneggernek több mint 20 évvel ezelőtt viszonya volt a házvezetőnőjével, a titkos románcot azonban nem lehetett örökké titkolni, ugyanis egy fiú is született belőle. Joseph mindössze öt nappal azután látta meg a napvilágot, hogy a színész felesége, Maria Shiver életet adott a sztárral közös legfiatalabb fiának.

Egy párkapcsolati szakértő szerint elkerülhetetlenül Schwarzenegger balkézről született fiát, Joseph Baenát kiáltották ki bűnbaknak. A 75 éves sztár még 1996-ban lépett félre Mildred Baena házvezetőnővel, miközben házasságban élt Maria Shiverrel, a színész másik négy gyerekének édesanyjával.

Egy forrás azt állítja, hogy Joseph nem tartja a kapcsolatot féltestvéreivel, és korábban a  színész is elismerte, hogy ez egy „kemény helyzet”.

Kate Mansfield randiguru szerint egy családban minden titkos kapcsolat drámai konfliktushoz vezet, de ha egy másik gyermek születése lesz ennek az ügynek a következménye, elkerülhetetlen, hogy mélységes vágyat érezzenek az érintettek a gyerek elutasítására. „Önhibáján kívül ez a személy természetes bűnbakká válik a családban, és könnyebb őt hibáztatni, mint szembenézni azzal, hogy ki is az apja” – fogalmazott a szakértő.

„A legtöbb ember számára túl nagy a tét ahhoz, hogy valóban szembesüljön a valósággal a szülei hibáival kapcsolatban, és ha a szülő híres celeb, akkor a tét még magasabb” – mondta Mansfield, aki együttérzését fejezte ki Joseph iránt.

Arnold korábban nyíltan beszélt gyermekei kapcsolatáról. „Joseph fantasztikus, és teljesen megérti a helyzetet” – mondta az ötgyermekes apuka 2015-ben. „Ez egy nagyon nehéz helyzet neki. Nagyon nehéz helyzet a gyerekeimnek. Nagyon nehéz helyzet a családomnak. Nehéz volt mindenkinek.”

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images