Jamie Lee Curtis és Arnold Schwarzenegger újra együtt – fotó

2023. október 09.
Jamie Lee Curtis és Arnold Schwarzenegger legutóbb 1994-ben szerepeltek közös filmben, most azonban újra egymás mellett feszítenek.

Ritka pillanat, amikor két ikonikus sztár egy fotón szerepel, most azonban Jamie Lee Curtis és Arnold Schwarzenegger épp egy ilyen nagyszerű pillanattal örvendeztetett meg minket. A páros még az 1994-es True Lies – Két tűz között című akció-vígjátékban szerepelt együtt, ahol természetesen egy szerelmespárt alakítottak.

Azóta nem igazán láttuk őket egymás oldalán, de most mindketten ott voltak az After-School All-Stars eseményén, ahol a hátrányos helyzetű gyerekeknek segítettek. Természetesen ha már így alakult, nem mulaszthatták el a közös szelfit sem: a képet Jamie Lee Curtis posztolta Instagram-oldalára, és szerintünk pont ugyanolyan jól állnak egymásnak, mint közel harminc évvel ezelőtt:

Jamie Lee Curtis egyébként nemcsak a Terminátorral készített közös fotót, de egy csapat borzasztóan aranyos kecskével is, akik talán még nagyobb mosolyt csaltak az arcára, mint Schwarzenegger. A kommentelők közül azonban inkább az előbbi párost látnák újra együtt a vásznon: sokan máris a True Lies második részét követelik a jól sikerült közös kép után.

Forrás: People Fotó: Getty Images