A „démoni energia” az új boszorkányüldözés: egyre több hollywoodi sztárt vádolnak meg mágia gyakorlásával

2023. október 10.
A TikToknak köszönhetően az előadókat démoni mágiával megvádoló alternatív elméletek szélsebességgel százezreket és milliókat értek el, ezzel pedig furcsa módon ha démonokat nem is, a középkori boszorkányüldözés hangulatát mindenképpen sikerült megidézni. 
Doja Cat

Legutóbb Lana Del Rey-t vádolták meg egy koncertje után azzal, hogy „boszorkányságot gyakorolt” a színpadon. A Summertime Sadness énekesnőjéről azt állították, hogy „démoni energiáját” használta arra, hogy földre taszítson egy csapat embert a rendezvény közben.

„Lana Del Rey varázslattal teszi vonzóvá a zenéjét”

„Bármilyen boszorkányságot is művel Lana Del Rey, bármilyen varázslatokat is tesz a zenéjére, hogy vonzóvá tegye mások számára, azáltal, hogy a démonok megidézésre kerülnek, a tömegben is megjelennek, majd beléd szállnak, ha részt veszel a koncerten” – állította egy nő. „Ezek a démonok tönkreteszik az életedet” – tette hozzá.

@traci_coston Demonic Energy Knocks Over Lana Del Rey Crowd 😲😵‍💫 #lanadelrey #witchcraft #demons #shorts ♬ Gothic Horror Dark Creepy Music Box(1316996) - kurata

Lana Del Rey koncertjén valóban bukdácsolni kezdett a tömegben egy csoport, azonban nem ismert, hogy mi történt, de annyira gyorsan megoldódott a helyzet, hogy az énekesnő észre sem vette, tovább folytatta a koncertezést. Del Rey a démoni energiákkal kapcsolatos elképesztő vádakat természetesen viccesen tagadta és hozzátette, hogy egyszer tréfásan valóban megpróbálta elvarázsolni Donald Trumpot, hogy véget vessen az elnökségének.

„Doja Cat egy másik 27-esek klubjának a tagja”

Lana Del Rey előtt Doja Catet találta be az internet népe és vádolta meg mágia gyakorlásával. Egy Aja nevű lány (@jayllah_bae) indította a rapper ellen az összeesküvés-elméletet: Aja úgy gondolja, megtalálta a magyarázatot arra, miért viselkedik furán a rajongókkal Doja Cat, aminek eredményeképpen több százezer követőt is veszített az Instagramon. 

@ajunie_bee #dojacat ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

A lány azt állítja, hogy a rappert „megjelölte”, majd „megszállta” egy démon a 27. születésnapján. „Nem tudom, mi történhetett pontosan a 27. születésnapi buliján, de megjelölték és megszállták, ezért látjuk most azt a Doja Catet, akit látunk” – mondta Aja a TikTokon. A TikToker Doja Cat viselkedését „baljóslatúnak” minősítette, például hipergyors fogyását és a fura fellépőmaszkjait is jelzésértékűnek veszi. Aja szerint a „27-esek klubja” nem csak a halálról szólhat, vannak hírességek, akik ilyenkor egy misztikus rituálén mennek keresztül, ez történt a rapperrel is. 

Forrás: PageSix, Indy100, Fotó: Getty Images