Lana Del Reyt eljegyezték, méghozzá egy csodaszép gyűrűvel

2023. március 30.
A 37 éves énekesnő igent mondott párjának, Evan Winikernek, és már a vörös szőnyegen is büszkélkedett a gyönyörű, gyémánttal díszített ékszerrel.
Lana Del Reyt eljegyezték, méghozzá egy csodaszép gyűrűvel

A Billboard értesülései szerint Lana Del Rey-t eljegyezte zenész párja, Evan Winiker. Az énekesnő, aki nemrég adta ki kilencedik stúdióalbumát, hatalmas titokban tartotta a kapcsolatukat, a nyilvánosság előtt is ritkán mutatkoztak együtt. A románcuk csupán néhány hónappal ezelőtt kezdődött, de Lana már március 1-jén megmutatta a gyönyörű gyémántgyűrűt a Billboard Women In Music Awards vörös szőnyegén.

Lana Del Reyt eljegyezték, méghozzá egy csodaszép gyűrűvel

Lana Del Rey a Billboard Women In Music Awardson

A Grammy-díjra jelölt énekesnőt legutóbb Jack Donaghue zenésszel, a Salem együttes tagjával hozták hírbe: a pletykák szerint 2022 eleje óta randiztak, de a szakításuk pontos időpontját sem lehet hivatalosan tudni. Donaghue-val való románca előtt Clayton Johnson country énekessel járt, akivel állítólag 2020-ban ismerkedett meg egy társkereső alkalmazáson keresztül, majd még abban az évben eljegyezték egymást, mielőtt elváltak útjaik.

Lana 2014-ben a Rolling Stone-nak azt mondta, hogy az igazán jó, erős, magabiztos embereket kedveli, a Harper’s Bazaarnak pedig korábban arról beszélt, hogy szereti, ha várja otthon valaki.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images