Beyoncé tükörfényű mellvértje minden tekintetet odavonz

2023. október 12.
Beyoncé meglepetésvendégként jelent meg Taylor Swift Eras Tour turnéfilmjének bemutatóján, méghozzá egy elég látványos, mellvértes szettben!
Beyoncét istennővé varázsolja a lépcsős vágás

Szerda este mutatták be Los Angelesben Taylor Swift Eras Tour című turnéfilmjét, ahol bár az este sztárja egyértelműen Taylor Swift volt, híres meglepetésvendége majdnem ellopta előle a show-t! Míg Taylor Swfit egy igazi hercegnőhöz illő, babakék pánt nélküli Oscar de La Renta ruhában jelent meg a bemutatón, sztárvendége, Beyoncé egy vagány dominátrix-hangulatú fekete szettet viselt, amit egy látványos, tükörfényű mellvért dobott fel.

A merészen domborodó mellvért szinte hipnotikusan vonzza a tekintetet, Beyoncé vagány napszemüvegével kiegészülve pedig igazán futurisztikus hatást kelt.

beyoncé-taylor-swift

Beyoncé és Taylor Swift

Swift egyébként egy bájos közös Instagram-videóban mondott köszönetet Beyoncénak, aki „megtanította, hogyan hágja át a szabályokat és írja át az iparág normáit”. „Vezércsillagom volt a teljes karrierem során, és az, hogy ma este el tudott jönni, tényleg tündérmesébe illő” – zárta sorait az énekesnő.

Beyoncé sokszor bebizonyította már, hogy a legextrémebb darabokat is tudja viselni, de előfordul, hogy ő is inkább a kényelemre szavaz: az Oscar-afterpartin még melltartójától is megvált.

Forrás: RollingStone Fotó: Getty Images