Meghan Markle nem valódi nevét használja – sokkolta a rajongókat az igazi

2023. október 14.
Végigsöpört a neten egy régebbi interjúról készült felvétel, melyben Meghan Markle elárulja, hogy nem a valódi nevét használja. Az igazi neve pedig egészen megdöbbentő.
Meghan Markle egy fehér, egyedi készítésű Louis Vuitton váll nélküli ruhában ragyogott.

Meghan Markle nevét mára már az egész világon ismerik, azonban mégsem a Meghan Harry herceg feleségének „valódi” neve. A netet elkezdte végigsöpörni egy korábban készült interjúfelvétel, melyen a riporter véletlenül Rachelnek szólítja a hercegnét a Brilliáns Elmék (Suits) című sorozatban általa megformált Rachel Zane után.

Meghan Markle nem sértődik meg a tévedésen, sőt, közli, hogy a szülei valójában Rachel Meghan Markle-re keresztelték, vagyis a Rachel az első keresztneve, ő azonban inkább a Meghant használja. A színésznőből lett hercegné hozzátette, a névváltás a hivatalos ügyintézésekkor is rendre okoz neki problémákat, mire a riporter viccesen megjegyezte, hogy a sorozat után valószínűleg még több embert összezavar.

A videó azért kezdett el terjedni, mert friss netflixes másodvirágzása után spin-offot kaphat a Brilliáns elmék – bár azt nem tudni, hogy Meghan Markle (vagy Rachel Markle) is feltűnik-e majd benne.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images