Harry herceg kiborult: a régi életét akarja

2023. október 03.
Az a pletyka járja, hogy mióta az Egyesült Államokba költöztek, Sussex hercegének honvágya van, aminek felesége egyáltalán nem örül.
Harry herceg kiborult: a régi életét akarja

Bennfentes informátorok azt állítják, hogy Harry herceg több időt szeretne az Egyesült Királyságban tölteni, amit Meghan Markle nehezen visel. „Harry herceg társasági élete jelentősen megváltozott az elmúlt évtizedben” – mondta Mark Boardman az OK! magazinnak. „Úgy tűnik, eltávolodott középiskolai barátaitól, és nincs állandó brit lakhelye. Londoni látogatásai során jellemzően szállodákban lakik, és kerüli a nyilvános szerepléseket. Harry herceg kétségtelenül vágyik a régi barátságaira.”

Ezután Boardman így folytatta: „Meghan frusztrált, amiért Harry vissza akarja kapni a régi életét. Meghan szereti Harryt, de azt akarja, hogy minél jobb ember legyen. Teljesen kiforrott véleménye van a szerepeket illetően, amelyeket együtt kellene elvállalniuk, és igyekeznek jobban együttműködni a közös projekteknél.”

Természetes, hogy mivel Harry élete nagy részét az Egyesült Királyságban töltötte, hiányzik neki egy hasonlóan szilárd támogatási háló az Egyesült Államokból. „Harry igazi barátai Londonban vannak” – véli Boardman. „Meghan azt akarja, hogy Harry mellette legyen, hogy támogassa őt, vigyázzon a gyerekekre és helyreállítsa az életét. És bármi, ami ennek ellentmond, ezt elveszi tőlük.”

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images