Vilmos herceg nyilvánosan osztotta ki Györgyöt

2023. október 15.
Vilmos herceget jókedvű, vajszívű apukának ismerhette meg a nyilvánosság, most azonban egészen más arcát mutatta meg a 2023-as Rugby World Cupon.

A gyereknevelés pokolian nehéz feladat, pláne ha protokollszabályok garmadája közepette, milliók figyelő tekintete előtt kell csinálni. Vilmos herceg és Katalin hercegné ennek ellenére látszólag nagyon jól csinálja a dolgot: Katalin például még saját titkos testbeszédet is kifejlesztett, hogy nyilvánosan is finoman, de határozottan fegyelmezhesse a gyerekeket. Most úgy tűnik, a 41 éves Vilmos herceg más iskolát követ ebben a kérdésben.

A herceg a 2023-as Rugby World Cupra látogatott el fiával, a 10 éves György herceggel, és az eseményen készült képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy az egész meccsen feszült volt a hangulat az apa-fia páros között. A fotókon jól látszik, hogy Vilmos herceg szigorú arckifejezéssel, fiához közel hajolva, feltartott mutatóujjal magyaráz György hercegnek, egy másik képen pedig a megszeppentnek tűnő fiú vállát fogva hajol oda hozzá.

Az persze egyelőre nem derült ki, hogy mi lehetett a konfliktus az apa-fia páros között, mindenesetre sokakat megdöbbentett a Vilmos hercegtől igen szokatlan apai viselkedés.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images