Kanye West azt állítja, autista lett autóbalesete miatt

2023. október 19.
Kiszivárogtatták Kanye West Elon Muskkal folytatott bizarr üzenetváltását, amiből kiderült, hogy a rapper úgy érzi, autóbalesete óta autizmusra utaló tünetei vannak.
kanye-west-meztelen-fotok-porno-zaklathatta-az-alkalmazottait

Kanye West egyik közeli ismerőse, egy bizonyos Ian Connor a napokban kiszivárogtatta Kanye West Elon Muskkal folytatott privát üzenetváltását, amiből meglehetősen érdekes dolgok derültek ki a rapperről. Kanye West a Tesla szülőatyjának többek között azt írta, hogy valójában „nem bipoláris”, ellenben úgy érzi, 2002-es autóbalesete után „autizmusra utaló tünetek jelentkeztek nála” – ezt a sztár látszólag közvetlenül a balesettel hozta összefüggésbe.

Az üzenetben Kanye West találkozót követelt Musktól, és azt is elmondta, hogy a Twitter tulajdonosa „nem nézheti végig, ahogy Kim elveszi tőle a gyerekeit”. Azt nem tudni, hogy Musk mit válaszolt az üzenetekre, ha egyáltalán válaszolt a rappernek, de az biztos, hogy Kanye West elég tubrulens időszakot él, amióta exe, Julia Fox előrukkolt memoárjával, melyben Fox a rapperről is írt.

West egyébként az elmúlt hetekben leginkább Bianca Censorival való kapcsolatával, illetve kettejük különös öltözködési szokásaival vonta magára a média figyelmét.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images