Britney Spears eltűnt az Instagramról a botránykönyv miatt

2023. október 22.
Két nap múlva jelenik meg Britney Spears A bennem lévő nő című önéletrajza. Az énekesnő megelőzve a kommentáradatot, máris deaktiválta az Instagram-oldalát.
Britney Spears

Britney Spears önéletrajza, amelyet sokkal inkább botránykönyvnek nevezhetnénk, október 24-én jelenik meg, de már több részlet is kiszivárgott arról, hogyan élte az életét fiatalon, vagy hogy hogyan szakított vele annak idején Justin Timberlake. A 41 éves énekesnő, mielőtt eltűnt az Instagramról, aggodalmát fejezte ki, és elárulta, hogy tart tőle, hogyan fogadja majd a közvélemény a könyvet.

A könyv megírásának, elmondása szerint, egyetlen célja volt, hogy lezárja a múltat és tiszta lappal folytathassa az életét. De abban is biztos, hogy néhányan a megjelenés után meg fognak sértődni. 

Hihetetlenül felkavaró részletek szivárogtak ki Britney Spears a memoárjából

Hihetetlenül felkavaró részletek szivárogtak ki Britney Spears memoárjából

Justin Timberlake például biztosan nem örül a könyvnek. A sajtóban máris napvilágot látott, hogy a könyvben Britney azt állítja, hogy terhes lett az énekestől, amikor egy párt alkottak. Timberlake viszont nem akart gyereket vállalni, és azt mondta Britney-nek, hogy még nem áll készen arra, hogy szülő legyen, ez pedig végül a terhesség megszakításához vezetett. „Justin határozottan nem volt boldog a terhesség miatt. Azt mondta, hogy nem állunk készen arra, hogy gyerek legyen az életünkben, hogy túl fiatalok vagyunk.” Britney és Justin 17 és 18 éves korukban kezdtek randizni, még 1999-ben. Egészen 2002-ig maradtak egy pár. A könyvben így fogalmazott: „Biztos vagyok benne, hogy az emberek utálni fognak ezért, de beleegyeztem, hogy elvetessük. Nem tudom, hogy ez volt-e a helyes döntés. Ha csak rajtam múlt volna, soha nem tettem volna meg. De Justin annyira biztos volt benne, hogy nem akar apa lenni.” Hozzátette: „A mai napig ez az egyik leggyötrelmesebb dolog, amit valaha is átéltem az életemben.”

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images