Aggodalomra ad okot a válófélben lévő Britney Spears legújabb fotója

2023. augusztus 21.
Britney Spears egyre több vad, zavarba ejtő és megmagyarázhatatlan videót tölt fel a netre. Vélhetőleg ezekkel üzen az exének.
Britney Spears fekete ruhában

Alig egy év után tönkrement Britney Spears házassága, és kicsit sem tűnik úgy, hogy tiszta, botrányoktól mentes válóper elé néz az énekesnő. Férje, Sam Asghari naponta áll elő valamilyen váddal a volt nejét illetően. Például azzal, hogy Britney megcsalta és verte őt.

Britney válópartizik 

Britney nem kommentálta ezeket a cikkeket, helyette „válópartit” rendezett az otthonában szombat este, ahová meghívta a fiú ismerőseit is. Egyikük pedig megnyalta az énekesnő lábát. A következő videóban már az látható, ahogyan öt félmeztelen férfi kíséri az énekesnőt a medencéhez.

Britney Spears lábát egy férfi nyalja

Mi történik itt? (Fotó: Britney Spars/Instagram)

„…Szóval mit csinál egy olyan r****, mint én?! Felveszem a zöld ruhámat, és megjelenek a barátaimnál! Meghívtam a [kedvenc] fiúimat, és egész este játszottunk” – írta a felvételek alá az énekesnő.

Britney Spears férfiakkal

Fotó: Britney Spars/Instagram

Britney a hétvégén egy olyan videót is posztolt, amin meztelenül fekszik az ágyban, és kicsit sem látható rajta az aggodalom jele a közeli válópere miatt. Ez valahol érthető, mivel Los Angeles legkiválóbb ügyvédje képviseli. 

Britney Spears az ágyban

Fotó: Britney Spars/Instagram

 
Kiemelt kép: Getty Images
Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés