Britney Spears és Sam Asghari 14 hónap házasság után válik

2023. augusztus 17.
Britney Spears és Sam Asghari villámházassága a végéhez ért. A párhoz közeli források szerint megcsalás vádja miatt lett vége a kapcsolatnak.
Britney Spears

A TMZ forrásai szerint Sam augusztus elején szembesítette az énekesnőt a pletykákkal, miszerint megcsalta őt. Ezután a pár hatalmasat veszekedett, aminek következtében Sam kiköltözött Los Angeles-i otthonukból. Egy paparazzifotón látszódik, hogy a sztár augusztus 17-én a jegygyűrűje nélkül távozott otthonából.

A pár azután kezdett randizni, hogy 2016-ban találkoztak a Perfume című dal klipjének forgatásán, majd 2021-ben eljegyezték egymást és 2022. június 9-én, mindössze 14 hónapja mondták ki a boldogító igent.

Britney Spears és Sam Asghari

Britney Spears és Sam Asghari

Paris Hilton, Drew Barrymore, Madonna, Selena Gomez és még sokan mások is megjelentek az esküvőn, bár két fia, Jayden és Sean nem volt jelen, ahogyan szülei és nővére, Jamie-Lynn sem. A popsztár egy merész menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon Donatella Versacétól, a vállpántokkal és combközépig érő hasítékkal, amelyet egy egyszerű, fehér, szaténszegélyes fátyollal kombinált.

A szakítás azután következett be, hogy Britney visszatért a zenéhez, az Elton Johnnal való debütálása után új kislemezzel jelentkezett will.i.am-mel. A júliusban megjelent Mind Your Business volt a második közös munkájuk a 2012-es Scream & Shout után.

Forrás: Hello, Fotó: Getty Images