Salma Hayek szívszorító dolgot üzent Matthew Perry halála kapcsán

2023. október 31.
Salma Hayek az Instagramon tiszteleg a Bolond szél fúl (Fool Rush In) című filmben játszó Matthew Perry kollégája előtt: „Soha nem felejtünk el téged! Továbbra is nagyra fogom becsülni a bolondságaidat, a kitartásodat és a nagy szívedet” – írta Hayek Perryről.
Salma Hayek lélegzetelállító bikinis fotóval vadította meg a rajongóit

Salma Hayek mélyen megrendült a tragikus hír hallatás, hogy kollégája, Matthew Perry október 28-án, 54 éves korában elhunyt.

Ők ketten szerelmespárt alakítottak egy 1997-es romantikus vígjátékban, a Bolond szél fúj címűben, amelyet Perry mindig úgy emlegetett, hogy talán az volt a legjobb filmje.

„Két nappal ezelőtt arra a megdöbbentő hírre ébredtem, hogy Matthew Perry nincs többé velünk. Beletelt pár napba, mire feldolgoztam ezt a mélységes szomorúságot” – írta Hayek az Instagramon, és több közös képet is mellékelt kettejükről. „Van egy különleges kötelék, ami akkor jön létre, amikor megosztod valakivel az álmaidat, és együtt dolgozol valakivel értük” – tette hozzá. 

Perry imádta a Hayekkel közös filmjét

Hayek megosztott egy idézetet is Perrytől, akit tavaly arról kérdeztek, hogy a Jóbarátok című sorozatból ismert Chandler Bing volt-e a „legkedvesebb szerepe”. Azt válaszolta: „Csináltam egy filmet, amit imádtam, Salma Hayekkel – az volt talán a legjobb filmem.” Hayek azt írta a visszaemlékezésében, hogy „nagyon meghatotta” az érzés, hogy Perrynek is ennyit jelentett a közös munka.

A Bolond szél fúj egy 1997-es romkom, amelyet Andrew Tennant rendezett. A filmben Perry egy New York-i projektmenedzsert, Alex Whitmant alakította, Hayek pedig a szabad szellemű mexikói-amerikai fotóst, Isabel Fuentest. Egy szerencsés közös éjszaka után Isabel teherbe esik, és egyedül akarja megtartani és felnevelni a gyermeket, de Alex inkább egy kapcsolat kialakítására törekszik, amely hamarosan házasságba torkollik.

Forrás: Entertainment Weekly, Fotó: Getty Images