Lisa Kudrow, a Jóbarátok Phoebeje elmondta, szerinte mi okozhatta Matthew Perry halálát

2023. október 30.
Lisa Kudrow, a Jóbarátok Phoebeje is megszólalt Matthew Perry tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála kapcsán.
Lisa Kudrow, a Jóbarátok Phoebe-je elmondta, szerinte mi okozhatta Matthew Perry halálát

Lisa Kudrow úgy véli, hogy a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry valamilyen gyógyszer hatása alatt lehetett, és amiatt fulladhatott bele a jakuzzijába. „Bár senki sem akarja elhinni, hogy gyógyszereket szedett – akár felírták azokat, akár nem –, természetesen ez a gondolat is megfordul Perry ismerőseinek fejében” – nyilatkozta egy Kudrow-hoz közel álló forrás a Daily Mailnek. Az informátor szerint Lisa Kudrow arról is beszélt, hogy lehet, hogy a jakuzzi meleg vize volt rossz hatással valamelyik gyógyszerére és ez okozta a bajt. 

A Jóbarátok Phoebeje mindenesetre értetlenül áll Matthew Perry tragikus halála előtt, hiszen egy ideje úgy tűnt, a férfi végre békére lelt magával. 

Matthew Perry korábban nyíltan beszélt alkohol- és ópiátfüggőségéről, de legutóbbi interjúiban azt állította, hogy egy ideje már tiszta. A TMZ legfrissebb információi szerint azonban vényköteles antidepresszánsokat és szorongásoldó gyógyszereket találtak a színész otthonában. A rendőrség a halál valószínűsíthető okaként a fulladást nevezte meg, bár ezt csak a boncolás után fogják tudni száz százalékosan megállapítani.

Lisa Kudrow úgy fogalmazott, hogy Matthew Perry mindössze 54 évesen bekövetkezett halála nem tűnik valóságosnak „csapatuk egyik tagja” számára sem. A színésznő fontolgatja, hogy örökbe fogadja Perry magára maradt kutyáját.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images