Alain Delon sármos fia szakasztott az apja

2023. november 02.
A 29 éves Alain-Fabien Delon egyértelműen édesapja sármos külsejét örökölte, de nemcsak a külsőségekben hasonlít a legendás színészre.

Nők százai, sőt talán ezrei bomlottak annak idején Alain Delon után, akinek a neve gyakorlatilag a mai napig egyet jelent a férfiszépséggel, azonban lehet, hogy most épp maga a színész fia lép apja nyomdokába! A 29 éves Alain-Fabien Delon a színészlegenda legkisebb fia – Anthony 1964-ben, Anouchka 1990-ben, míg Alain-Fabien 1994-ben született –, aki talán a leginkább hasonlít apukájára.

Alain-Fabien Delon már alig nyolcévesen feltűnt apja mellett a Fabio Montale című minisorozatban, tehát nemcsak külsejében idézi az apját, de a karrier terén is a nyomdokába lépett. Az ifjabb Alain Delon azonban igazi multitalentum, a színészkedésen túl modellként is dolgozik, sőt, még könyvet is írt.

Az apja sötét haját és vonzó vonásait öröklő fiú 2019-ben írta meg Úri vér című regényét, melynek egyik karakterét egyébként az apjáról mintázta. De modellként is jelentős sikereket ért el: szerepelt például a Dior, a Gucci, a Mango vagy a Massimo Dutti kampányaiban is. A sokoldalú tehetség egyébként most 87 éves apjával is posztolt közös képet Instagram-oldalán – itt figyelhető meg talán a legjobban a kettejük közti hasonlóság.

A francia Vogue címlapján is szereplő Alain-Fabien Delon a közösségi médiában elérhető információk alapján még mindig nem elégedett karrierjével, és filmrendezőként is kipróbálja magát – remélhetőleg hamarosan a mozikban is láthatjuk nagy dobását. Addig is nyugodtan legeltethetjük a szemünket a legifjabb Delonon az Instagramon, ahol szerencsére viszonylag sok szexi fotó között válogathatunk – mi is összeszedtük néhány kedvencünket!

Fotó: Getty Images