Katalin kiakadt Vilmos herceg titkos hobbijától

2023. október 27.
Vilmos herceg meglepő titkos hobbija nemcsak a rajongókat sokkolta, de Katalin hercegnét is, aki kifejezetten tart tőle, hogy a „szórakozás” férje életébe kerülhet.
A testbeszéd-szakértő leplezte le Katalin hercegné Vilmos iránt érzett dühét

Nem olyan rég még György herceg iskoláztatása okozott feszültséget a királyi pár életében, most azonban Vilmos herceg meglepő titkos hobbija miatt vitázik a házaspár. Azt korábban is lehetett tudni, hogy Vilmos herceg fiatalon nagyon szeretett motorozni, és kiderült, hogy sokáig nem tett le a veszélyes hobbiról – néhai nagymamája és felesége aggodalmai ellenére sem.

Amióta azonban három gyerek édesapja, már nem ül fel motorra: bár Vilmos herceg bevallotta, hogy nagyon hiányoznak neki a hosszú motoros túrák, tudja, hogy felelősséget kell vállalnia a családjáért. Úgy tűnik azonban, nem mondott le teljesen a száguldozásról, újabban ugyanis elektromos rollerrel közlekedik, ami a közelmúltban több súlyos, akár halálos balesetet is okozott világszerte. Sőt, Vilmos herceg tényleg odáig van az extrém közlekedésért, így előfordul az is, hogy helikopterre száll, noha Erzsébet királynő anno ettől is óva intette.

Katalin korábban megjegyezte, nagyon bízik benne, hogy György herceg nem örökölte apja adrenalinfüggőségét, és később nem fog majd mindenféle őrült járművel száguldozni.

Forrás: MarieClaire UK Fotó: Getty Images