Katalin hercegné visszavonul – ez állhat a döntés mögött

2023. október 24.
Sokaknak feltűnt, hogy Katalin hercegné nem tartott férjével a külföldi protokolleseményekre, de egy ideje már az Egyesült Királyságban sem jelent meg nyilvánosan. Most kiderült, hogy mi lehet a visszavonulás oka.
Katalin hercegné Zara szettjét akár te is viselhetnéd

Bár korábban általában Katalin hercegné is ott volt férje oldalán a fontos külföldi protokoll-eseményeken, idén szeptemberben nem kísérte el Vilmos herceget amerikai útjára. Ez önmagában különös volt, de sokaknak feltűnt, hogy Katalin az elmúlt néhány napban egyáltalán nem jelent meg nyilvánosan, sőt, úgy tűnik, jó pár hétre előre teljesen üres a hercegné naptára.

Mindez nem véletlen, hanem tudatos visszavonulás Katalin hercegné részéről – és az időzítése alapján az okát sem annyira nehéz kitalálni. Bár voltak, akik egészségügyi gondokra, esetleg újabb terhességre gyanakodtak, valójában Katalin hercegné a már meglévő három gyerekével (György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel) szeretne egy kicsit több időt tölteni. Ezt bizonyítja az is, hogy a visszavonulása épp a gyerekek iskolai szünetének idejével esik egybe.

Bár azt nem tudni pontosan, hogy Katalin hercegné és a gyerekek mivel töltik majd az értékes közös időt, az biztos, hogy a hercegné kihasználja majd, hogy végre gyerekeire figyelhet, hiszen nemrégiben az is kiderült, hogy György herceg hamarosan bentlakásos iskolába kerülhet – ami állítólag már előre nagyon megviseli a családcentrikus Katalint.

Forrás: Marie Claire UK Fotó: Getty Images