Ezek voltak minden idők legdrágább paparazzi fotói

2023. október 05.
A '90-es években és a '00-es évek elején a bulvárlapok dollármilliókat is hajlandók voltak fizetni egy-egy különleges, esetleg kompromittáló sztárfotóért. Mutatjuk, kiknek a képei keltek el legdrágábban!
Ezek voltak minden idők legdrágább paparazzi fotói

Talán kijelenthetjük, hogy a lesifotósok nem örvendenek túl nagy népszerűségnek. Betolakodnak a hírességek magánszférájába és olyan pillanatokat örökítenek meg, amiket egyébként nem feltétlenül szeretnének a nagyközönség elé tárni. Az alábbi képek is ilyen helyzetekben készültek. 

Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed nyaralása – 6 millió dollár

25 éve hunyt el Diana hercegnő, így telt az utolsó napja

Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed

A valaha legdrágábban eladott lesifotót Diana hercegnőről és szerelméről, Dodi Al-Fayedről készítették 1997 nyarán, csak néhány héttel a tragikus autóbalesetük előtt. A pár önfeledten élvezte a nyarat és egymást Dodi jachtján. A fotókat 6 millió dollárért tudták eladni a bulvárlapoknak.

Anna Nicole Smith és Howard K. Stern esküvője – 1 millió dollár

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith 

A tragikus életű szexszimbólum és ügyvéd szerelme titokban házasodott össze, a ceremóniáról mégis sikerült egy lesifotósnak képet készíteni, amit aztán el is adott 1 millió dollárért. A képeket itt tudod megnézni.

Fotó Apple Martinról – 1 millió dollár

Ezek voltak minden idők legdrágább paparazzi fotói

Gwyneth Paltrow és Chris Martin annak idején nem szerették volna, ha az újszülött kislányuk, Apple arcával lennének tele az újságok, ezért próbálták távol tartani magukat a médiától. Egy lesifotósnak 2004-ben mégis sikerült lencsevégre kapnia a babát és el is adta a fotóját 1 millió dollárért.

Az utolsó fotó Daniel Smithről, Anna Nicole Smith fiáról – 675 ezer dollár

Ezek voltak minden idők legdrágább paparazzi fotói

Anna Nicole Smith és Daniel Smith

Anna Nicole Smith fia, Daniel csupán 20 éves volt, amikor egy véletlen túladagolásban életét vesztette. A halála előtt néhány nappal a fiú meglátogatta az édesanyját a kórházban – aki ekkor adott életet húgának – és az ekkor készített fotók landoltak végül a bulvárlapoknál. A fotót itt tudod megnézni.

Britney Spears leborotválja a fejét – 500 ezer dollár

Britney Spears

Britney Spears

Britney-t részben a nyilvánosság kergette a 2007-es mentális összeomlásába, és még akkor sem tudták békén hagyni, amikor teljesen a padlóra került. A fotó, amin az énekesnő kopaszra borotválja a fejét, bejárta az egész világot, a lesifotósok pedig meg is gazdagodtak belőle. A fotót itt tudod megnézni.

Angelina Jolie és Brad Pitt első közös romantikázása – 500 ezer dollár

Angelina Jolie és Brad Pitt 3:2

Angelina Jolie és Brad Pitt

Bár 2005-ben Brad Pitt és Angelina Jolie egy jó ideig hevesen tagadták, hogy bármi lenne köztük, és ragaszkodtak ahhoz, hogy nem a viszonyuk miatt lett vége a színész házasságának – egy lesifotó végül lebuktatta őket. Jennifer Aniston és Brad hivatalosan január 7-én váltak el egymástól, áprilisban pedig már el is készültek a paparazzi fotók arról, ahogy Pitt és Jolie egy tengerparton romantikázik. A fotót itt tudod megnézni.

Angelina Jolie terheshasa – 500 ezer dollár

Brad-pitt-Angeline-Jolie-Cannes-2008

Brad Pitt és az ikrekkel várandós Angelina Jolie vonul a vörös szőnyegen 2008-ban

Angelina Jolie rögtön teherbe is esett 2005-ben, de a terhességét sokáig megpróbálta titkolni. Egy fotósnak végül sikerült lencsevégre kapni a növekvő pocakjával, amit el is adott a People magazinnak félmillió dollárért. A képeket itt tudod megnézni.

Fotó: Getty Images