Itt tudsz találkozni Angelina Jolie-val Budapesten

2023. október 05.
A magyar sajtó attól hangos, hogy a színésznő hamarosan hónapokra Magyarországra költözik, a legkitartóbb rajongók pedig akár találkozhatnak is vele!
Itt tudsz találkozni Angelina Jolie-val Budapesten

Napokon belül ismét Budapestre költözik Angelina Jolie, és a hírek szerint magával hozza a 17 éves Shiloh-t és 15 éves ikreit, Knoxot és Vivienne-t is! A világhírű Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő persze nem pihenni érkezik a fővárosba: körülbelül három hónapig fogja forgatni nálunk a görög származású világsztár, Maria Callas operaénekesnő életéről szóló filmet.

Jolie legújabb mozija az operasztár utolsó, Párizsban magányosan töltött éveiről szól, de a hírek szerint Callas sikeres pillanatait is láthatjuk majd, egyfajta visszatekintésként. Nem is véletlen tehát, hogy Angelina Jolie rajongói a legnagyobb eséllyel az Operaháznál találkozhatnak majd kedvencükkel, hiszen amint azt a Blikk megírta, a gyönyörű létesítmény alkalmazottainak már jelezték, hogy valószínűleg a helyszínen is felvesznek majd pár jelenetet. 

A színésznő tizenhárom évvel ezelőtt már járt Budapesten, amikor az általa rendezett, A vér és a méz földje című filmet forgatta, de még ugyanebben az évben akkori férjét, Brad Pittet is elkísérte hazánkba a Z világháború című film munkálataira.

Fotó: Getty Images