Eljegyezték Kafiya Rea Millát, a Magyarországon élő csoda szép modellt

2023. november 07.
Egykori címlapsztárunk, Kafiya Rea Milla nagyszerű hírt osztott meg Instagram-oldalán: szerelmével, Kovács Patrickkal eljegyezték egymást – a pár egy tévéműsorban a romantikus történetet is elmesélte.

Egykori címlapszárunk, Kafiya Rea Milla modell – aki azóta az Ázsia Expresszben is szerepel – boldog hírt osztott meg Instagram-oldalán: párjával, Kovács Patrickkal eljegyezték egymást. A páros részletesebben is mesélt a nagy hírről a Mokka műsorában, ahol azt is elmesélték, pontosan hogy zajlott a lánykérés.

Kovács Patrick Olaszországban tette fel a nagy kérdést, a tengerparton: a modell éppen egy fotót készített, aztán egyszer csak megfordult, és megpillantotta az előtte térdelő férfit. A szomáliai származású Kafiya állítása szerint először nagyon meglepődött, mikor meglátta a szerelmét, majd „gyorsan összeszedte magát”, hogy végighallgassa a vallomást és a nagy kérdést.

A csodaszép fiatal lány Instagram-oldalán az eljegyzési gyűrűt is megmutatta és több romantikus közös képet is megosztott – innen is gratulálunk a szerelmeseknek.

Fotó: Marie Claire Archív