50 éves lett Idris Elba, a világ legszexibb férfija

2022. szeptember 06.
Idris Elba 4 évvel ezelőtt érdemelte ki a világ legszexibb férfija elismerést, vonzerejéből pedig azóta sem veszített egyetlen grammot sem!

A People magazin szerkesztősége minden évben megválasztja az év legszexibb férfiját, 2018-ban pedig úgy döntöttek, hogy Idris Elba érdemli ezt a címet. A zsűri döntésével a ma 50 éves sztár is egyetértett, igaz, elmondása szerint először nem akart hinni a fülének. Aztán belenézett a tükörbe, és rájött, hogy tényleg rászolgált erre az elismerésre – mindezt persze viccesen tette hozzá, szóval azt is megmutatta, hogy a humora is nagyszerű.

50 éves lett Idris Elba, a világ legszexibb férfija

Az elismerés kapcsán Nagy-Britannia egyik legismertebb színésze végül tréfálkozás nélkül is nyilatkozott: „Valóban jó érzés és kellemes meglepetés volt, amikor kiderült. Kár lenne tagadni, hogy jót tesz az ember egójának egy ilyen hír.” Idris Elba természetesen nemcsak a megnyerő külsejével hívta fel magára a figyelmet, hanem színészi tehetségével is. A Luther című krimisorozatban nyújtott alakításáért Goden Globe-díjjal jutalmazták, a közönség pedig teljesen odáig volt érte a Thorban és A setét torony produkcióban, ami Stephen King művének filmes adaptációja.

Szépségkirálynőt szeret

A szülinapos színész vonzerejére már jóval 2018 előtt felfigyeltek a nők: egy válással a háta mögött 2019-ben ismét oltár elé állt, ezúttal a nála 16 évvel fiatalabb színésznő-modellt, Sabrina Dhowre-t vette feleségül, viszonylag rövid együttjárás és gyors eljegyzés után. Sabrina, aki 2017-ben ismerte meg Idrist, szépségkirálynő is volt korábban (egész pontosan Miss Vancouver).

Az 50 éves szívtiprónak a korábbi kapcsolataiból két gyermeke született: lánya, Isan Elba 2002-ben látta meg a napvilágot, édesanyja a neves sminkmester, Hanne Norgaard. Fia, Winston Elba 2014-ben született, édesanyja Naiyana Garth.

50 éves lett Idris Elba, a világ legszexibb férfija

Az 50 éves Idris Elba és felesége, Sabrina

A legszexibb férfinak kikiáltott színész lánya ma már 20 éves és igen talpraesett. Mindössze 17 éves volt, amikor a 2019-es Golden Globe-díjátadon ő adta a győztesek kezébe a jól megérdemelt szobrokat. Ezen a rangos eseményen azok is felfigyeltek rá, akik korábban nem tudták, hogy Idris Elba a büszke apukája.

Idris Elba és lánya, Isan Elba

Idris Elba és lánya, Isan Elba

Bár a filmekben gyakran alakít olyan karaktereket, amelyekben kemény férfinak tűnik, a valóságban nagyon is imádnivaló a kétgyermekes színész. Lehetőségeihez képest igyekszik sok időt tölteni a lányával és kisfiával, és mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegye őket. Winstonnal közös szenvedélyük az autózás, még a neves autóversenyzővel, Alain Prosttal is találkoztak.

Idris Elba és kisfia, Winston

Idris Elba és kisfia, Winston

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?