Punk hajjal és fémtüskékkel borított meztelen testtel sokkol Naomi Campbell

2023. november 09.
Elképesztően bevállalós kampánnyal sokkolta le a netet Naomi Campbell: az 53 éves modell nemcsak a punk frizurát vállalta be, de azt is, hogy meztelen testét csupán több száz fémtüske takarja.
naomi-campbell-gyerek

Alig lehet ráismerni Naomi Campbellre az Alexander Wang új, 2024-es resort kollekciójának kampányában. A legendás szupermodellnek igazi punk mullet frizurát készítettek, és többnyire teljesen meztelen a képeken – van, hogy testét kizárólag vagány fémtüskék borítják, míg más képeken a tüskék mellett egy fenekét hangsúlyozó farmernadrág is van rajta.

Az 53 éves modell (aki bőven letagadhatna akár 20 évet is) vagány és kortárs stílust hoz a legendás divatház fotóin, ami ugyan meglehetően távol áll a Naomi Campbellre jellemző nőies, femme fatale hangulattól, a többség mégis egyetért benne, hogy ez is elképesztően jól áll neki. 

A márka közleménye szerint az új kollekció a „transzformáció” jelenségéből indul ki, amit egy olyan erős „alfanő” karakteren keresztül szerettek volna bemutatni, mint Naomi Campbell. A képeket elnézve nem is találhattak volna tökéletesebb alanyt a sorozathoz!

A legendás szupermodellnek egyébként idén nyáron született meg második gyermeke, egy kisfiú, akinek érkezése kislányához hasonlóan szintén meglepte a világot. Bár Naomi Campbell csak ritkán oszt meg részleteket privát életéről, amikor mégis megteszi, egyértelmű, hogy nagyon élvezi az anyaságot: korábban elárulta például, hogy a kislánya nagyon jó baba, aki már csecsemőként is nagyon okos és figyelmes, ráadásul nagyszerű alvó.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images