Megszületett az 53 éves Naomi Campbell második gyereke

2023. június 29.
A szupermodell 2021-ben, 51 évesen lett először édesanya, most pedig váratlanul bejelentette, hogy kislánya mellé egy kistestvér érkezett.
naomi-campbell-gyerek

Naomi Campbell Instagramon jelentette be, hogy megszületett második gyermeke, amivel igencsak meglepte követőtáborát és a nyilvánosságot. A most 53 éves szupermodell 2021-ben lett először édesanya – akkor kislánya született, most pedig azt is elárulta, hogy a kistestvér fiú lett.

A megható fotón nem látszik a baba arca, csak az, ahogyan Naomi Campbell a karjában tartja az újszülöttet, kislánya pedig odanyújtja kezét, hogy mindhárman összefogódzkodjanak. A kép mellé a sztár azt írta, hogy a kisfiú „isten ajándéka” és üzente neki, hogy jelenléte első pillanatától kezdve mérhetetlen szeretettel van körülvéve. A most már két gyerekes anyuka azt is hozzátette, hogy „Soha nincs túl késő ahhoz, hogy anyává válj”

Már Naomi Campbell első gyermeke születése kapcsán is rengeteg találgatás ment arról, hogy vajon természetes úton, lombikkal, esetleg béranya segítségével vagy örökbefogadással lett anya a modell. Campbell sosem tisztázta igazán ezt a kérdést, bár egyszer egy interjúban azt mondta lányáról, „nem fogadtam örökbe, ő az én gyerekem”.

Egyébként – bár ritkán oszt meg részleteket privát életéről – láthatóan nagyon élvezi az anyaságot: korábban azt mondta, a kislánya nagyon jó baba, aki már csecsemőként is nagyon okos és figyelmes és ráadásul nagyszerű alvó.

Forrás: People Fotó: Getty Images