Naomi Campbell 52 évesen is a kifutó sztárja

2023. március 10.
A szupermodell a Versace 2023-as őszi/téli divatbemutatóján tündökölt csütörtökön Los Angelesben.
Naomi Campbell 52 évesen is a kifutó sztárja

Naomi Campbell modellkarrierje közel öt évtizede ível felfelé. A divatipar legendáját még mindig imádják a tervezők, ezúttal a Versace kifutóján öltött magára egy bokáig érő fekete ruhát.

A szupermodellhez olyan fiatalabb arcok is csatlakoztak a show-ban, mint a 27 éves Gigi Hadid és Kendall Jenner, a 31 éves Emily Ratajkowski, illetve a 42 éves Mariacarla Boscono, aki szintén a 2000-es évek elején vált ismert szupermodellé.

Naomi Campbell 52 évesen is a kifutó sztárja

Az eseményre a legnagyobb sztárok is kíváncsiak voltak. A közönség soraiban ült Miley Cyrus, Paris Hilton, Dua Lipa, Cher, Pamela Anderson és Lily James is.

Naomi, aki tavaly lett édesanya, a People magazinnak adott interjújában elmondta, hogy nagyon elégedettnek érzi magát. „Még mindig sok dolog van, amit el akarok érni, de most nagyon boldog vagyok az életemben. Nyitott akarok lenni, és megosztani olyan dolgokat, amiket korábban soha nem tettem” – fogalmazott a modell.

A sztár nemrég a British Vogue-nak is beszélt az anyaságról, ahol elmondta, hogy minél tovább titokban akarta tartani lánya érkezését. „Ő a biológiai gyermekem… Egy kezemen meg tudom számolni, hányan tudták, hogy megszülöm. De ő a legnagyobb áldás, amit valaha el tudtam képzelni. Ez a legjobb dolog, amit valaha tettem.”

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images