Nicole Kidman szexin kivágott ruhában feszített férje oldalán

2023. november 09.
Szerda este a CMA Awards vörös szőnyegén vonult Nicole Kidman és férje, Keith Urban, akik a rajongók szerint mindketten korukat meghazudtolóan fiatalnak néztek ki.
anyasag-40-felett-cameron-diaz-meryl-streep-nicole-kidman

Nicole Kidmanen és férjén nem fog az idő – legalábbis egybehangzóan ezt állítják a rajongók, miután látták a párosról készült friss fotókat. A színésznő és kedvese szerda este Nashville-ban vonultak a CMA Awards vörös szőnyegén, szerelmesen pózolva a villogó kameráknak.

Nicole Kidman és férje, Keith Urban mindketten 56 évesek, ez azonban egyáltalán nem látszik rajtuk – egyáltalán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy tíz-tíz évet simán letagadhatnának. A színésznő egyébként egy ultraszexi fekete ruhát viselt, amit a különleges kivágások tettek igazán izgalmassá – így nemcsak csinos dekoltázsát, de irigylésre méltóan izmos hasfalát is megvillantotta. A látványos, földig érő ruhához egyszerű, kibontott frizurát választott és egy klasszikus, füstös szemsminkkel tette fel a pontot az I-re.  

Keith Urban fekete nadrágot, fekete szaténfelsőt és egy elképesztően látványos dizájnercipőt húzott – és közben ügyelt rá, hogy szettje látni engedje vagány tetoválásait is.

A képek alapján úgy tűnik, Nicole Kidman és szerelme csak úgy ragyogtak a vörös szőnyegen: nem kizárt, hogy épp az egymás iránt érzett szerelmük tartja őket ennyire fiatalosan, hiszen a páros között még sok év után is dúl a szenvedély, ahogyan Nicole Kidman születésnapi köszöntőjéből is kiderült.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images