Katalin hercegné felismerhetetlen, miközben titkos hobbijának hódol

2023. november 14.
Meglehetősen szokatlan videó került nyilvánosságra Katalin hercegnéről: a felvételen Kate Middleton titkos hobbijának hódol, de ha nem tudnánk, biztosan nem mondanánk meg, hogy ő van a képsorokon.
Katalin hercegné a Haditengerészeti Légierőnél

Katalin hercegné még mindig képes meglepni minket: bár azt eddig is tudtuk, hogy a walesi hercegné kifejezetten sportos típus, most mégis egy új, titkos hobbiját fedte fel egy friss videóban. A Prince and Princess of Wales YouTube csatornára posztolt felvételen Katalin hercegné és Vilmos herceg a 2021-es EarthShot Prize győztessel indulnak a Bahamákra, hogy testközelből nézzék meg a nyertes Coral Vita által gondozott „korallfarmokat”.

A felvételen Vilmos és Katalin hercegné búvárruhában, békatalpakkal és egyéb búváreszközökkel felszerelkezve csobbannak a vízbe, hogy a mesés víz alatti élővilágban gyönyörködjenek. Itt lehet megnézni a videót: 

Az biztos, hogy Katalin hercegné a víz alatt is nagyon otthonosan és magabiztosan mozog – úgy tűnik, mint aki nem először próbálta ki a búvárkodást. Ami azt illeti, már korábban is megmutatták, hogy mindketten imádnak merülni: néhány évvel ezelőtt karibi nyaralásuk alkalmával még cápákkal is úsztak a brit nemesek.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images