Robbie Williams négyszeres apuka – ezeket lehet tudni a gyerekeiről

2023. november 14.
A hamarosan debütáló Netflix-dokumentumfilmben is feltűnnek Robbie Williams gyerekei, épp ezért most összeszedtük, mit lehet tudni a négy sztárcsemetéről.
Robbie Williams és Ayda Field

A novemberben premierező Netflix-produkcióból – az ígéretek szerint – egy kicsit mélyebb betekintést nyerhetünk Robbie Williams családi életébe is, de addig is összeszedtük, hogy mit lehet tudni a popsztár gyerekeiről. A legendás énekes négy gyereket nevel, így az apaság értelemszerűen nagyon fontos számára, ráadásul az előzetes alapján is úgy tűnik, hogy mély és jó viszonyt ápol a kicsikkel. Bemutatjuk tehát a Williams gyerekeket!

Theodora „Teddy” Rose Williams

2012. szeptember 18-án született meg Robbie Williams és Ayda Field első közös gyereke: Theodory „Teddy” Rose Williams. Kezdetben a szülők nagyon védték a kislány magánéletét, de később azért csepegtettek információkat a kislányról – egy idei interjúban például az énekes elárulta, hogy kislánya vérbeli előadóművész, aki tehetségében az apjára ütött, sőt – Robbie Williams szerint bőven túlszárnyalja őt. Ayda is megosztott már felvételeket arról, ahogy a kis Teddy énekel vagy éppen zongorázik, és úgy tűnik, ezekből a pillanatokból a Netflix-dokumentumfilmben is láthatunk majd néhányat.

Érdekesség, hogy 2018 októberében Teddy koszorúslány volt Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank esküvőjén, méghozzá Sarolta hercegnővel együtt!

Charlton „Charlie” Valentine Williams

Két évvel Teddy születése után, 2012 októberében született meg a páros első fia, Charlie – annak idején Robbie Williams egyébként még a szülésről is megosztott néhány klipet, többek között ahogyan a Jégvarázs dalát énekli feleségének, miközben az készült kinyomni a gyereket. Később a popsztár azt mondta: „Sosem voltam még szerelmesebb a feleségembe, és sosem voltam rá büszkébb. Köszönöm, hogy velünk tartottatok erre a kalandra, egy csodálatos kisfiú érkezett az életünkbe.”

Colette „Coco” Josephine Williams

Coco 2018 szeptemberében érkezett meg a család életébe – ezúttal béranya szülte a kislányt. Ayda akkor annyit fűzött az eseményhez, hogy nagyon hosszú és bonyodalmas úton érkeztek meg a születés pillanatához, ezért is tartották sokáig titokban a babavárást. Továbbá hálát adtak a béranyának, aki kihordta és megszülte a pár második kislányát.

Beau Benedict Enthoven Williams

Három évvel ezelőtt, éppen Valentin-napon jelentette be Ayda és Robbie Williams, hogy megérkezett negyedik gyermekük is – szintén béranya segítségével. A popsztár felesége akkor is egy Instagramra posztolt képpel közölte a nagy hírt, amin ezúttal a négy kisgyerek lábacskái látszódtak, és itt is elmondta, hogy Cocóhoz hasonlóan a kisfiú is biológiailag hozzájuk tartozik, és ugyanaz a „csodás béranya” hozta világra, aki Coco esetében is a segítségükre volt.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images