12 kilót fogyott Robbie Williams, testdiszmorfiája miatt mégis plasztikáztatna

2023. augusztus 07.
Az énekes Robbie Williams bámulatos fogyása után arról nyilatkozott, hogy testképzavarral küzd és folyamatos harcban van az önutálattal is.
robbie-williams

Robbie Williams elárulta, hogy plasztikai beavatkozást szeretne igénybe venni, hogy tökéletesítse megjelenését. Az énekes az elmúlt hónapban őszintén megnyílt testképzavaráról, illetve arról, hogyan viszonyul ahhoz a testhez, amelyet tükörbe nézve lát.

A 49 éves férfi kendőzetlenül nyilatkozott testképzavarával kapcsolatban, miután a rajongói a 12 kilós fogyása utáni testéről tettek megjegyzéseket egy videó alatt, melyet az énekes felesége posztolt év elején. A rajongók megjegyezték, hogy Williams most már „átesett a ló túloldalára” a fogyással.

Robbie Williams kés alá feküdne

A Take That egykori énekese elárulta, nem fél a kés alá feküdni azért, hogy megszerezze a kívánt testet. A The Sunnak nyilatkozva Robbie kifejtette, hogy az emberek azért tartanak a plasztikai műtétektől, mert túl sok rosszul elsült esetet látnak. „Az én iparágamban a legtöbb embernek nagyon sikeres plasztikai műtétjei vannak. Szeretnék egy kis töltőanyagot a szemkörnyékemhez, mert úgy nézek ki, mintha beesett volna a szemem.”

A múlt hónapban a testképzavar elleni harcáról beszélve Robbie megosztotta, hogy elérte az önutálat határmezsgyéjét. Az Instagramon ezt írta problémájáról: „Könyvet tudnék írni az önutálatról, amely a testképem érinti.”

„El lehet képzelni, hogy mi játszódik le a fejemben. Sokan nem is tudják, hogy ez mekkora katasztrófa. Jelenleg sovány vagyok, de aztán túl sokat kattog az agyam, és azt hajtogatom magamnak, hogy nagyon gratulálok Rob, sikerült ku***ra meghízni. A küzdelem igazi, a szomorúság pedig megdöbbentő. Egész életemben ez volt. És nem fog alábbhagyni” – írta.

A testdiszmorfia mentális betegség

Reméljük, sikerül Robbie Williamsnek győztesen kiszállnia a testképzavarral folytatott harcából. Ha úgy érezzük, hogy nem vagyunk elegek és nem vagyunk boldogok a testünkben, akkor ne féljünk segítséget kérni! A testdiszmorfia egy létező mentális betegség, mely során az ember gondolatai túlzottan a megjelenésének hibái körül forognak, ez pedig súlyos önértékelésbeli következményekkel járhat. 

Fotó: Getty Images, Forrás: Mirror