Szívszorító Bruce Willis és lánya közös, gyengéd pillanata

2023. november 26.
Megható pillanatnak lehettünk szemtanúi a hálaadás napján posztolt családi videónak köszönhetően a demenciával küzdő Bruce Willis és lánya, Scout LaRue között.

Amióta Bruce Willisről kiderült betegsége, sokan aggódunk az állapotáért. Szerencsére azért időnként napvilágot látnak családi fotók a színészről. Hálaadás napján is mindenki a családfő köré gyűlt, felesége, Emma Heming szívmelengető fotót osztott meg.  

Egy újabb megható pillanat szemtanúi is lehettünk azóta. Bruce és Demi Moore 32 éves lánya, Scout LaRue Willis egy videót is megosztott Instagram-sztorijukban még az ünnep napján. A videóban a demenciával diagnosztizált színész gyengéden fogja lánya kezét a vacsoraasztalnál, majd Scout apja kezébe is hajtja a fejét. A 68 éves Bruce szürke sapkát és hozzáillő világosszürke pulóvert viselt, Scout pedig fehér virágos felsőt.  (A képeket ITT tudod megnézni!)

Scout LaRue Willis 2022-ben egy filmpremieren

A család, amióta februárban kiderült, hogy a színész demenciában szenved, teljesen nyíltan beszél Bruce Willis betegségéről és állapotáról, és olykor a barátok is megszólalnak. Bruce Willis jó barátja, Glenn Gordon Caron szerint, aki nemrégiben nyilakozott, a színész kommunikációs képessége a demenciával vívott harc közepette erősen visszaesett.

Bruce Willis, felesége, Emma Heming és három lánya, Rumer, Tallulah és Scout még 2018-ban

Az biztos, hogy a család, exfelesége, Demi Moore, jelenlegi felesége, Emma és 5 lánya teljes mértékben a színészre figyel ebben a nehéz időszakban.

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six