Ezért nem látogatta meg valójában Meghan a haldokló II. Erzsébetet

2023. november 28.
Megjelent Omid Scobie újságíró királyi családról szóló kötete, amelyből elképesztő dolgok derültek ki a brit uralkodó hétköznapjairól. Például az is, hogy Meghan Markle nem véletlenül maradt távol II. Erzsébet halálos ágyától.
Ezért nem látogatta meg valójában Meghan a haldokló II. Erzsébetet

A minap jelent meg a brit újságíró, Omid Scobie Endgame című könyve, amelyben ismét lerántja a leplet a királyi család titkairól. Elárulta benne például azt is, hogy állítólag Károly kérte arra Harry herceget, hogy ne hozza magával a feleségét, amikor látogatóba érkezik a haldokló Erzsébet királynőhöz.

Az uralkodónő utolsó óráiban az egész család Balmoralba, a királynő rezidenciájára sietett, kivéve egyetlen személyt. Harry herceget ugyanis felhívta az apja és arra kérte, hogy ne vigye magával Meghan Markle-t.

Harry már nyilvánosan is megerősítette, hogy felesége csatlakozik hozzá, de mégis beleegyezett, hogy egyedül utazik, amikor Károly megemlítette, hogy Katalin hercegné sem lesz ott. Azt azonban nem tette hozzá, hogy ő azért marad távol, hogy el tudjon menni az iskolába a gyerekekért a tanév első napján.

„Csak nem akarták, hogy Meghan ott legyen” – idézte Scobie a palota egyik korábbi alkalmazottját. Miután értesült nagyanyja egészségi állapotának romlásáról, Harry megpróbálta felvenni a kapcsolatot a család többi tagjával, köztük testvérével, Vilmos herceggel is. Ő azonban egyszerűen ignorálta öccsét, noha a magánrepülőgépén lett volna hely számára. Egy bennfentes szerint Vilmos egyszerűen nem akarta látni az öccsét.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images