Palvin Barbi férje megható dolgot tett, és most az egész internet őt imádja

2023. november 23.
Dylan és ikertestvére, Cole Sprouse neve egy egész generáció számára egyet jelent a Zack és Cody élete című Disney-sorozattal. Most a széria egyik sztárja mesélt el egy szívet melengető történetet a forgatásokról.
Dylan Sprouse Palvin Barbi házasság

Kim Rhodes, a Zack és Cody élete című sorozatban a két főszereplő édesanyját alakító színésznő nemrég a Back to the Best podcast vendége volt, ahol elmesélt egy kedves emléket a forgatásról. A sztár elárulta, hogy a Zacket és Codyt alakító Dylan és Cole Sprouse gyakran kiálltak mellette a stúdióban.

Rhodes, aki éppen a Disney Channelen futó széria munkálatai alatt esett teherbe,  egy szívet melengető pillanatot idézett fel a műsorban. Dylan Sprouse szövegkönyvében ugyanis szerepelt egy túlsúlyosságon élcelődő vicc, amit az akkoriban tinédzserkorú színész nem volt hajlandó elmondani a színésznő iránt érzett tiszteletéből.

A sztár arról is beszélt, hogy a Sprouse ikrek fiatal koruk ellenére – mindössze 12 évesek voltak, amikor bemutatták a sorozatot – mindig tekintettel voltak kollégáikra a forgatások során.

Forrás: Variety, Fotó: Getty Images