Bruce Willis családja fél, hogy bármelyik nap az utolsó lehet a színész számára

2023. december 07.
A diagnózis óta mindannyian tisztában vannak azzal, hogy az együtt töltött napjaik meg vannak számlálva.
Bruce Willis családja fél, hogy bármelyik nap az utolsó lehet a színész számára

Bruce Willis családtagjai igyekeznek minden pillanatot a színésszel tölteni, mióta frontotemporális demenciával diagnosztizálták. A betegség átlagos várható élettartama hat és nyolc év közötti, de egyes esetekben akár két év is lehet.

A Die Hard sztárja a hálaadás ünnepét is a szeretteivel töltötte, köztük lányával, Scouttal, aki megosztott egy felvételt az Instagram-oldalán, ahogy kézen fogva ülnek az asztalnál édesapjával. Az ünnep alkalmából felesége, Emma Heming Willis is megosztott egy családi képet, és azt írta mellé: „Hálás vagyok, hogy ismerhetem ezt a fajta szeretetet.”

Most egy hozzájuk közel álló forrás azt állította, hogy felesége és gyerekei a lehető legtöbb időt próbálják Bruce Willisszel tölteni, mert az elmúlt két hónapban sokkal több rossz napja van a színésznek, mint jó. „Ez az élmény még közelebb hozta egymáshoz az egész családot. Senki sem tudja, mennyi ideje van még hátra Bruce-nak, ezért minden pillanatot kihasználnak, amit vele tölthetnek” – fogalmazott a névtelen informátor.

„Mindig ott vannak. Miután Bruce-t diagnosztizálták, mindenki mellette volt, hogy sértetlenül megőrizze emlékét a családról, és állandóan emlékeztessék, hogy szeretik őt. Minden körülötte forog” – tette hozzá egy másik forrás.

Rumer, aki áprilisban adott életet kislányának, Luettát is mindig maga mellett tartja, amikor édesapjával tölti az időt. „Rumer biztos akar lenni abban, hogy Louetta ismeri Bruce-t. Azt akarja, hogy (Bruce) aktívan részt vegyen Louetta életében” – mondta. „Rumer és a nővérei nagyon szeretik az apjukat. Nagyon is tudatában vannak annak, hogy bármelyik nap lehet az utolsó.”

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images