Itt van Vilmos és Katalin karácsonyi fotója – óriásiak a gyerekek

2023. december 10.
Vilmos és Katalin felfedték a karácsony alkalmára készült családi képüket, és el sem akarjuk hinni, hogy mekkorát nőttek a gyerekek.
Katalin hercegné, Vilmos herceg és gyermekeik a díszszemlén

A brit királyi család tagjai minden évben készítenek egy friss családi fotót karácsony alkalmából – idén sincsen ez másképp. Bár még csak december 10. van, Vilmos herceg és Katalin hercegné már meg is mutatták követőiknek az idei fotót (vagy legalábbis a fotósorozat egy részét).

Az elegáns fekete-fehér fotón a család tagjai mindannyian fehér inget és fekete nadrágot vagy sötét színű farmert viselnek. Vilmos herceg és Katalin hercegné a háttérből mosolyognak, a gyerekek pedig az előtérben pózolnak – György herceg anyja mellett, a kis Lajos pedig apja oldalán állva, míg Sarolta hercegnő egy székben foglal helyet.

Szinte hihetetlen, hogy milyen nagyon már a gyerekek: György herceg már majdnem akkora, mint anyukája, Sarolta pedig csoda szép fiatal lány lett. Az örök mókamester Lajos herceg pedig itt is megmutatja huncut mosolyát.

Vilmoséknak és Károly királynak valószínűleg minden cuki tartalmat be kell most vetniük, hiszen Omid Scobie friss botránykönyve megint megkavarta az állóvizet a brit királyi család körül. A súlyos állításokra – köztük például a rasszizmus vádjára – egyelőre nem reagáltak az érintettek, de sokan azt mondják, hogy nagy a kétségbeesés a palotában.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images